De voordelen van elektrisch poetsen op een rij

De voordelen van elektrisch poetsen op een rij

Poets jij met een handtandenborstel, elektrisch of afwisselend? Lekker in het Leven vertelt je wat de voordelen van elektrisch poetsen zijn.


Iedereen kan het

Poetsen met een elektrische tandenborstel vereist minimale vaardigheden, oftewel iedereen kan het. De elektrische tandenborstel maakt namelijk de juiste beweging voor je doordat de borstelkop beweegt, je hoeft 'm alleen nog van tand naar tand te verplaatsen. Mocht je de ronddraaiende beweging juist als onprettig ervaren, maar je wilt wel overstappen op elektrisch poetsen, dan is de Oral-B TriZone ideaal: deze nieuwe elektrische tandenborstel heeft als voordeel dat je op de 'normale' manier kan blijven poetsen. Je blijft net als met de handtandenborstel heen en weer bewegen over de tanden, maar wel met het voordeel van elektrisch poetsen.

Nog meer elektrische poetsplussen

Er zijn nog veel meer voordelen aan het poetsen met een elektrische tandenborstel ten opzichte van het poetsen met een gewone tandenborstel:

Oral-B PRO 600
Oral-B PRO 600 Cross Action

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Ontdek nu!

1.

 

Een elektrische borstel kan duizenden bewegingen per minuut maken, terwijl jij met een gewone handtandenborstel maar tot een paar honderd komt.

2.

 

Ze veroorzaken minder schade aan je tandvlees en glazuur, omdat er een poetsdruksensor op zit. Als je te hard drukt, stopt de tandenborstel met pulseren, daarnaast gaat er op sommige elektrische tandenborstels ook een rood waarschuwingslicht branden.

3.

 

Elektrische tandenborstels verwijderen tot 100% meer tandplak en bestrijden daarmee veelvoorkomende tandproblemen (zoals gaatjes, tandplak en ontstoken tandvlees) effectiever.

4.

 

De meeste elektrisch aangedreven tandenborstels hebben een ingebouwde timer. Hierdoor laat jouw tandenborstel jou weten wanneer de 2 minuten (die nodig zijn voor een effectieve borstelbeurt) voorbij zijn. Handig toch! Zo poets je altijd de door tandartsen aanbevolen tijd. Door ruime variatie aan opzetborstels die je op je elektrische tandenborstel kunt plaatsen is de tandenborstel altijd aan te passen aan je specifieke mondverzorgingsbehoeftes. Zo zijn er opzetborstels voor gevoelige tanden en tandvlees, voor kinderen, voor whitening, en ga zo maar door.

Gebruiksgemak en comfort

De handgrepen van elektrische tandenborstels zijn beter op de vorm van jouw hand afgestemd. Hierdoor liggen ze comfortabeler in de hand dan de gemiddelde handtandenborstel. En er zitten meestal ook verschillende (poets)standen op een elektrische borstel: voor diepe reiniging, gevoelige tanden, wit maken of massage van het tandvlees.

Lees ook:
Slechte adem, 4 tips om er wat tegen te doen

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279