Ben jij een fanatiek flosser?

Ben jij een fanatiek flosser?

Veel mensen houden van flossen, maar niet iedereen doet het op de juiste manier. Hier vind je enkele goede tips over hoe je moet flossen en over de verschillende soorten flosdraad.


Uitkiezen van de juiste flosdraad.

Wat betreft de soort flosdraad heb je veel keuze.

de juiste flosstechniek
  • Je kunt draad met was, zonder was en zelfs draad met een smaakje kiezen
  • Sommige mensen geven een voorkeur aan interdentale flostokjes. Dat zijn kleine plastic vorkjes met een flosdraad ertussen.

Je kunt het beste je tandarts om advies vragen over wat de juiste flosdraad voor jou is. Zeker als je een beugel draag of bruggen hebt, die wat meer aandacht vragen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste flostechniek.

de juiste flosstechniek
  1. Neem ongeveer 50 cm flosdraad en wind een groot deel daarvan losjes om beide middelvingers (meer om de ene vinger dan om de andere). Laat 5 cm flosdraad vrij in het midden.
de juiste flosstechniek
  1. Trek de draad met je duimen en wijsvingers strak en trek hem zachtjes tussen de tanden. Pas op dat je het tandvlees niet beschadigt.
  1. Buig de draad in een C-vorm om elke tand heen en beweeg de draad zachtjes op en neer tussen elke tand en onder de tandvleeslijn.
  2. Rol telkens een nieuw stuk draad uit tijdens het bewegen van tand naar tand. Maak zigzaggende bewegingen langs al je tanden. Je kunt je tandarts om advies vragen over hoe je het beste kunt flossen.
  3. Het is normaal als je tandvlees tijdens de eerste paar keren flossen begint te bloeden. Na een paar dagen flossen zou dit moeten stoppen. Als dat niet het geval is, raadpleeg dan je tandarts en vraag hem of haar om advies over de juiste manier van flossen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jeannet55

jeannet55

gemeld

Waar ik dus helemaal weg van ben, sinds ik het bestaan van dit wonderbaarlijke product ken: De Oral-B Superfloss. Dit is een doosje met 50 losse flosdraden die een speciaal "verhard" uiteinde hebben, waarmee je dus echt perfect onder orthodontische apparatuur kunt reinigen (dus onder beugels, bruggen, bij implantaten (steegje) en ook ideaal voor de groteren ruimten tussen tanden en kiezen. Perfect. Sinds ik de Superfloss gebruik krijg ik van mijn implantoloog/tandarts complimenten!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279