3 x Power om je dag mee te beginnen!

3 x Power om je dag mee te beginnen!

Kom je slecht je bed uit ’s ochtends? Maak dan gebruik van deze pittige powerchecklist en start je dag vol energie.


1. POWERSTART: Met het goede been uit bed
Een verkwikkend schoonheidsslaapje doet wonderen voor je humeur, gezondheid en huid. Zorg daarom dat je genoeg slaap krijgt, maar ook niet te veel, anders raakt je bioritme helemaal in de war. Om ’s ochtends extra fris uit bed te stappen, kan je het beste op een zo natuurlijk mogelijke manier wakker worden. Denk aan licht(therapie), natuurgeluiden of je favoriete muziek op de achtergrond. Wake me up, before you go go…

2. POWERSMILE: Lach je tanden bloot
Enig idee hoe belangrijk een verzorgd gebit is? Volgens een studie van Oral-B zijn mooie, witte tanden voor 77% van de vrouwen en 64% van de mannen het belangrijkste kenmerk van een verzorgd uiterlijk. Ze geven je zelfvertrouwen en zorgen dat je met een stralende glimlach door het leven stapt. Poets je nog met een handtandenborstel? Dan is maart dé maand om de grote overstap te maken. Met meer dan 30.000 bewegingen per minuut poetsen elektrische tandenborstels je gebit namelijk veel grondiger. En dat in vier stappen:
1/ Zet de elektrische tandenborstel met tandpasta in een kleine hoek van 45 graden op het tandoppervlak tegen de tandvleesrand.
2/ Oefen lichte druk uit en ga van tand naar tand. Houd de borstel telkens een paar seconden stil op je tand of kies terwijl je de borstel zijn werk laat doen.
3/ Poets vervolgens de binnenkant en het kauwvlak van je tanden en kiezen.
4/ Na het poetsen spoel je de borstelkop af en laat je hem even drogen.

3. POWERFOOD: Eet en drink gezond
Wie gezond en gevarieerd eet, gaat vrolijker door het leven. Begin de dag altijd met een energierijk ontbijt. De spijsvertering gaat werken, je lichaam komt op gang en de slaap verdwijnt. Op het menu voor de rest van de dag:
• Veel groente en fruit zodat je voldoende vitamines opneemt. Avocado’s, olijven en bananen zijn echte energiebommen.
• Dierlijke proteïnen zoals vis, vlees, gevogelte en eieren.
• Complexe koolhydraten bezorgen je een langdurige energieboost. Kies tijdens je vieruurtje voor havermoutpap of muesli met noten en gedroogde vruchten.
• Water! Drink zo’n anderhalve liter water per dag. Energiedrankjes en koffie kun je beter laten staan. Ze zijn al na een uur uitgewerkt en geven je daarna zelfs een vermoeider gevoel. Een kopje thee of een kom soep is wel een goed idee.

Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
(8)

Meer dan alleen whitening*, versterkt en beschermt tandglazuur.

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!