Seizoensuitverkoop

Thuis
2/10/2018
Kan jij ook niet wachten tot het weer uitverkoop is? Met deze tips weet je zeker dat je slaagt tijdens de sale.

We houden van de uitverkoop, en niet alleen omdat het goed is voor je portemonnee, maar ook omdat het de meest verstandige manier van shoppen kan zijn. Ga bijvoorbeeld op zoek naar het perfecte zwarte jurkje of meet jezelf een compleet nieuwe look aan. Hoe dan ook met onze tips ben jij klaar voor de start van de uitverkoop.

  1. Je hoeft de trends niet te volgen, want je weet wat je smaak is. Je kan beter anticiperen op hoeveel je verwacht dat je kinderen dit jaar gaan groeien. De uitverkoop is namelijk hét moment om de basics voor het seizoen tegen een scherpe prijs aan te schaffen.
  2. Bekijk altijd je garderobe voordat je gaat winkelen. Wat heb je echt nodig? Zorg dat je een lijstje hebt en niets koopt dat daar niet op staat.
  3. Wat te doen tegen impulsaankopen? Dit is namelijk precies waar alle etalages met mooie kleding en hoge kortingen voor willen zorgen. Er zijn een aantal situaties wanneer je hier aan toe mag geven. Loop je tijdens de uitverkoop tegen dat ene item aan dat je al jaren zoekt? Koop het! Vind je net het laatste kledingstuk in jouw maat en favoriete kleur? Koop het! Liefde op het eerste gezicht tijdens de uitverkoop? Het kan, maar zorg wel dat je het zeker weet. Hang het terug in het rek, ga door met winkelen en wanneer je het kledingstuk maar niet kan vergeten ga dan terug voordat iemand anders het heeft gekocht!
  4. Onze belangrijkste regel tijdens de uitverkoop is, dat wanneer je het voor de volle prijs niet zou aanschaffen, dit niet betekent dat je geld bespaart wanneer je het wel koopt maar dan met 50% korting. Het betekent juist dat je 50% meer hebt uitgegeven dan je eigenlijk van plan was.
  5. Check ook de online uitverkoop! Zorg dat je de maten van ieder gezinslid weet en kijk ook wat het retourbeleid van een webshop is. Zo is online shoppen altijd veilig! Wanneer je het terug kunt terug sturen, is het het altijd waard te proberen. Kortingen kunnen hier namelijk oplopen tot wel 80%!
  6. Wanneer je slim bent, zorg je ook op een slimme manier voor je nieuwe aanwinsten. Met het juiste wasmiddel zorg je in ieder geval dat je extra lang kunt genieten van aankopen uit de uitverkoop.

    Wat is jouw beste aankoop uit de uitverkoop ooit? Deel het met ons.