Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Je wasgoed beter drogen

0
Was drogen zorgt vaak voor vraagtekens. Laat ik de droogtrommel haar werk doen? Of kies ik voor wasdraadfris? En wat als het regent? We zetten de do's en dont's van was drogen op een rijtje.

Was drogen in de droogkast
Drogen met een droogtrommel heeft voor- en nadelen. Je krijgt je was eender wanneer snel droog (altijd handig als je een druk huishouden hebt) maar het proces doet je kledij sneller verslijten, kreuken en pluizen. Bovendien verbruikt een droogtrommel behoorlijk wat energie.


Wil je toch de droogtrommel gebruiken, kies dan voor een lage temperatuur en gebruik hem vooral in de daluren. Doe de trommel niet te vol, want je wasgoed heeft voldoende ruimte nodig om vlot te kunnen drogen. Grote stukken zoals lakens steek je beter niet in de droogtrommel omdat deze er zelden mooi egaal droog uitkomen. Hang ze liever buiten in de frisse lucht aan de lijn of over de balustrade op de overloop. Dit scheelt namelijk ook in het strijken! Wol en zijde hou je ook beter apart, omdat deze stukken langer nieuw blijven als ze in de frisse lucht gedroogd worden en in de droogtrommel loop je ook nog eens het risico dat ze krimpen. 
Items waar elastiek in verwerkt zit, zoals sportbroeken, kan je ook maar beter uit de droogtrommel laten. De hete lucht zorgt ervoor dat ze hun elasticiteit verliezen.

Je wasgoed drogen aan de lucht
Met het Nederlandse weer in het achterhoofd, is het slim je wasgoed op een droogrekje te drogen in plaats van aan de lijn. Op die manier kan je snel je rekje binnen zetten mochte het gaan regenen. Als het kan dan plaats je het rekje wel best buiten. Je was ruikt dan heerlijk fris. Let wel op dat je je was niet in de felle zon te drogen hangt, want dan kunnen de kleuren verbleken. Bovendien is op deze manier drogen helemaal gratis!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

AMBASSADEURS CLUB

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADEURS CLUB

Je reactie toevoegen

Misschien iets voor jou: