Geurtjes en zweetplekken uit je sportkleding verwijderen

Thuis
27/04/2021
Of je nu binnen of buiten sport, ontdek hoe je kleding fris blijft met Ariel.

Je hebt nog nooit zo veel tijd gehad om te sporten, maar hierdoor is de was ook vuiler en zijn er meer zweetgeurtjes! Ga vooral niet bij de pakken neer zitten, maar profiteer van onze tips om je sportkleding en -accessoires schoon en fris houden. Zo is ook je outfit helemaal in vorm deze zomer!

Wat kun je doen tegen zweetplekken?

De klassieke katoenen T-shirts zijn misschien wel het prettigst tijdens het sporten, maar helaas absorberen ze veel zweet. Dit zorgt voor vlekken.

Iedereen zweet bij het sporten. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je zweetgeurtjes uit je kleding verwijdert. Ariel + Active is speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken zoals vuil, aarde, gras en bloed te behandelen. Ook de minder aangename geurtjes verdwijnen. Ariel Vloeibaar+ Active met schrobdop en Ariel Allin1 Pods+ Active zijn de beste producten om vlekken te verwijderen uit je sportkleding. En voor een nog intensere geurervaring is er Lenor Unstoppables Active. Dat verwijdert hardnekkige geurtjes en geeft je kleding een langdurige frisheid.

Wacht niet te lang met het wassen van je sportkleren

Laat klamme sportkleren niet in je sporttas zitten na een sportsessie of wedstrijd. Bacteriën gedijen namelijk goed op vochtige plekken. Laat daarom je sportkleren zo snel mogelijk drogen. Zeker als je van plan bent om ze pas later te wassen. Als het mooi weer is, kun je de kleren ook buiten leggen zodat ze sneller drogen.

Wat je wasroutine ook is: Ariel en Lenor Unstoppables staan voor je klaar.

En jij, hoe verzorg jij je sportkleding?