Witte kleding is beter dan roze kleding

Witte kleding is beter dan roze kleding

Jonge kinderen hebben geweldige ideeën over het doen van de was, maar ze zijn niet allemaal even vlekkeloos. We spreken een moeder over haar ervaringen.


”Het is heel normaal dat mijn dochtertje de hele dag bezig is. Ze is drieënhalf en wil van alles ontdekken en zelf doen. Dus toen ik haar door de gang zag lopen met een stapel vers gewassen, gestreken witte was, dacht ik daar niet eens over na. In eerste instantie dan.”

”Het was mijn tweeënhalf jaar oudere zoontje dat merkte dat er iets ging gebeuren, dus vroeg hij wat ze aan het doen was. “Ik ga mijn kleren roze maken in de magische machine,” zei ze. Dat was interessant. Kennelijk had de moeder van haar vriendinnetje per ongeluk een roze sok bij de witte was gedaan, en natuurlijk vond mijn kleine schatje het hilarisch dat alles roze was geworden. Sterker nog, dat wilde ze zelf ook!”

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

”Waarom ook niet vroeg beginnen? Ik nam haar mee naar de wasmachine en hielp met het inladen van de machine. Natuurlijk gebruikten we een nieuwe stapel was, niet de schone stapel waar ze mee was aan komen lopen. Ik liet zien hoe makkelijk het is om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen, wat de juiste stand van de machine is en ze mocht zelf op de knop drukken om de machine aan te zetten. Toen de machine klaar was, hielp ze me met het uitladen en ophangen van de was. Sindsdien helpt ze me elke week met de was en heeft ze nooit meer geprobeerd om haar witte kleren roze te maken.”

Vergeet niet dat je Ariel altijd buiten bereik van kinderen moet houden. Bekijk de verpakking voor de juiste doseringen en stop de wasmachine nooit té vol.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015