Winterproof garderobe

Is jouw garderobe al klaar voor de winter?

Maak de quiz, ontdek wat voor type kledingkast jij hebt en lees de tips aandachtig door om je kledingkast het beste winterproof te maken.


Hoe zou een winterproof garderobe eruit moeten zien, om aankleden zo makkelijk mogelijk te maken? Maak de quiz en ontdek of je garderobe klaar is voor de uitdagingen en veranderingen die het onvoorspelbare weer vraagt.

1. Wat is het meest toegankelijke (kleding)stuk in je kledingkast?

 1. Het is een grote hoop (1)
 2. Topjes en shirts liggen nog steeds op de voorste rij (2)
 3. Ik houd alles bij de hand (4)
 4. De meest toegankelijke stukken zijn de stukken die ik op de bank heb laten liggen van de avond ervoor (3)

2. Waar baseer je op of je kleding gehangen wordt of gevouwen?

 1. Ik weet welke stoffen opgehangen moeten worden en neem altijd de tijd om dit te doen (4)
 2. Het hangt er vanaf waar de meeste ruimte is: op de planken of op de hangers (3)
 3. Ik hang alleen jassen en jurken op hangers (2)
 4. Hangers zijn overbodige accessoires, ik vouw al mijn kleren op (1)

3. Hoe vaak orden jij je kast?

 1. Twee keer per jaar (3)
 2. Elk seizoen (4)
 3. Een keer per jaar (2)
 4. Wanneer het cruciaal is (1)

4. Hoe vaak orden je kleren die je al heel lang niet meer gedragen hebt?

 1. Een of twee keer per jaar (3)
 2. Op een zondagmiddag wanneer ik niks beters te doen heb (2)
 3. Ik kan geen afscheid van mijn kleren nemen (1)
 4. Wanneer ik het moeilijk vind om iets te kunnen vinden (4)
Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

5. Wanneer je je kledingkast opent, wat is dan het eerste wat je te binnen schiet?

 1. Oh mijn god, wat een rotzooi! (1)
 2. Ik moet echt ruimte maken voor mijn winterkleren (3)
 3. Ik heb niks leuks om aan te trekken (2)
 4. Perfect (4)

6. Wat voor soort persoon ben jij?

 1. Ik pak de eerste kleren die ik zie wanneer ik nog half slaap in de ochtend (1)
 2. Ik leg altijd de avond ervoor mijn outfit voor de volgende dag klaar (3)
 3. Ik bedenk wat ik de volgende dag ga dragen en de volgende morgen hoop ik dat ik alles kan vinden (2)
 4. Ik sta een half uur eerder op en probeer op zijn minst drie kledingstukken uit voor ik de perfecte combinatie vind (4)

1-6: Jij vindt altijd wel iets om aan te trekken, doordat alles bij jou letterlijk voor de hand ligt in je kledingkast. Maar er is altijd een MAAR. Winterklaar hoeft niet meteen chaos te betekenen. Wanneer je bijvoorbeeld op een regenachtige dag opeens bedenkt dat je in tijden geen vesten en truien hebt gewassen, doordat je alleen maar zomerkleding hebt gedragen de laatste tijd, is dit geen rede voor paniek. Hier is wat je zou moeten doen. Probeer een planning te maken en sorteer de was op type kleding (truien, vesten, tops en shirts). Zichtbaarheid is van belang: zien is doen geloven. Er bestaan geen weeromstandigheden waar je je niet op kunt kleden met laagjes. Met slechts een paar kledingstukken kun je al combinaties maken waardoor je er als nieuw uitziet. Houdt je garderobe eenvoudig, netjes, fris en schoon met Ariel wasmiddel.

7-12: Je hebt al een paar must-haves in je kledingkast die belangrijk zijn voor de winter, dus ga vooral zo door met de volgende tips. Laagjes: denk niet dat je een mouwloze blouse niet kunt dragen op een sombere dag. Draag je favoriete vest hier overheen en je ziet er weer helemaal “up-to-date” uit. Dat het kouder wordt betekend niet dat je meteen al je zomerkleren ver weg hoeft te stoppen. Kom met nieuwe combinaties die je oude kleren weer nieuw leven in blazen! De eerste stap hierin is de hulp van Ariel wasmiddel in te schakelen, waardoor je kleuren weer helder worden en je geliefde kleren weer fris ruiken – elke dag, alle seizoenen. Koop een paraplu en leren handschoenen in felle kleuren, ze zullen je hele outfit maken.

13-18: Je verricht bewust inspanningen om je garderobe winterklaar te maken, je hebt dan ook al manieren hiervoor die je al jaren goed bevallen. Hier een paar extra aanvullende tips die je mogelijk op nieuwe ideeën brengen. Blijf trouw aan je blazers, die zijn zowel voor binnen als voor buiten perfect om te dragen en zien er niet uit alsof je ze per toeval aangetrokken hebt. Als je nog niet over een trenchcoat of regenjas beschikt, ga die dan zeker halen. Ze zijn niet duur en bovendien elegant, veelzijdig en waterdicht. Houdt je donkere jurken bij de hand en gebruik accessoires voor een geheel nieuwe look. Gekleurde tassen en sjaals zorgen ervoor dat je outfit onafhankelijk van het weer is en geven elk kledingstuk net dat beetje extra.

19-24: Jouw kledingkast zou de norm moeten zijn van alle kledingkasten in de wereld. Je kent alle basics, het enige wat je nodig hebt is een beetje inspiratie om je goed getrainde gewoontes uit te breiden. Zorg dat je een waterdichte spray bij de hand hebt, zodat een regenachtige dag niet je schoenen kan verpesten. Zorg dat je hiernaast een paar reservekousen bij de hand hebt in je handtas. En gooi deze niet meteen weg als je een gat vindt bij je tenen. Maak een knoop in de panty’s die beschadigd zijn (zodat je ze herkend) en wijdt een regenachtige dag aan het repareren hiervan indien mogelijk. Ze zijn perfect om met laarzen te dragen of onder denim, en houdt alleen in gedachte dat je nieuwe panty’s aan moet trekken als je ergens heen gaat waar je je schoenen uit moet trekken. Je zult ook zeker je felle kleuren bij onvoorspelbaar weer waarderen: je kan dan ook geen fouten maken als je de kleuren bloedsinaasappel, knalgeel, kobalt, roze of smaragd draagt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279