Wasmanden walhalla

Wasmanden walhalla

Nadat ik drie hele leuke Ariel experts geïnterviewd had over hun was-, sorteer-, vouw- en strijkmethodes, ging ik zelf ook eens nadenken over hoe ik het eigenlijk georganiseerd heb.


Oei, ik heb wel 4 wasmanden in huis. Dit heb ik aan mijn studentenhuis overgehouden, waar iedereen z’n eigen wasmand op de kamer had staan. Ik heb een kleine voor mijzelf, een grote voor mijn man, één op zolder voor het beddengoed en een 4e in de kamer van mijn zoontje. Vrienden vinden dit maar raar, ik weet niet beter. Nu wil ik dit toch gaan veranderen, want ik sorteer me gek. Praktische tips zijn dus heeeeeel erg welkom!

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

mimmi

mimmi

gemeld

Ik heb een boodschappen kratje op de wasmachine staan en daar gooi ik de vuile was in op kleur, links de witte was, rechts de donkere was en in het midden de gekleurde was. Zo kan ik precies zien hoeveel er is om in de wasmachine 's-avonds te doen.

  • melden
Ifyasaiso

Ifyasaiso

gemeld

1 op de baby kamer, om snel vieze kleertjes kwijt te kunnen. %0d%0a1 beneden, voor alle slabbes en andere was van beneden%0d%0a4 op onze slaapkamer in een kast: 1 wit 30 gr, 1 bont 30 gr, 1 wit 60 gr en 1 bont 60 gr. %0d%0a%0d%0aIk haal elke week, of vaker, de losse wasmanden leeg en die sorteer ik meteen per was: alleen nog in de wasmachine te kiepen. Op de kast zit een plaklabel met de wasinstructies (wasverzachter, temperatuur, wasmachine stand, type wasmiddel). Doet manlief ook eens een was!

  • melden
milke77

milke77

gemeld

Ik heb op de badkamer 2 wasmanden staan. 1 voor wit & licht bont en 1 voor de donkere was....Zo heb ik mijn kinderen ook geleerd om de was goed te sorteren.... Scheelt een hoop tijd en werk.

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279