Er is een vest voor elk lichaamstype

Er is een vest voor elk lichaamstype

Hoe je geflatteerd voor de dag kunt komen is per lichaamstype verschillend. We vertellen je dan ook graag welk vest het beste past bij jouw figuur!


Sommige kledingstukken zijn gewoon tijdloos omdat ze bij iedere outfit passen. Het vest, ook wel een cardigan genoemd is zo’n kledingstuk. Maar hoe kies je nu het vest dat bij jouw lichaamstype past? Wij vertellen het je graag!

Zandloperfiguur

Wie over dit lichaamstype beschikt is gezegd met brosten en heupen in gelijke grote. Vermijd extra ophoping rond de borstpartij en ga voor stretch en effen donkere kleuren wanneer je niet te veel aandacht op je rondingen wilt vestigen. Trek bijvoorbeeld een lichte zijden blouse aan met daar op een cardigan van een zachte stof. Bij jouw lichaamstype past een getailleerd vest of een vest dat stopt op heuphoogte het beste. Dit accentueert het zandloperfiguur namelijk het beste.

Appelfiguur

Vrouwen met een appelfiguurhebben brede schouders en smallere heupen. Met een vest wil je daarom de aandacht naar beneden trekken. High-waisted broeken en felle kleuren zijn perfect voor jouw lichaamstype. Monochrome kleuren laten je langer lijken, terwijl drukke prints wellicht niet het beste bij jouw lichaamstype passen. Kies langere vesten en laat ze open hangen, om zo optisch je lichaam langer te laten lijken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Peerfiguur

Wanneer je een peerfiguur hebt zijn je heupen breder dan je borst. Daarom is het voor jouw lichaamstype belangrijk om meer volume toe te voegen aan je schouders en de aandacht de vestigen op je taille en niet je heupen. Een push-up BH, diepere halzen en tops die strak om de taille zitten matchen goed met het peerfiguur. Langere vesten met wijde mouwen zien er ook fantastisch uit bij jouw lichaamstype! Vergeet niet nog een dun riempje om te doen om de look helemaal af te maken.

Banaanfiguur

Volgens de experts is het banaanfiguur het gemakkelijkste te kleden. De schouders zijn namelijk in verhouding met de taille en de heupen. Kies wanneer je dit lichaamstype hebt voor kleding die de lengte breken en voeg laagjes toe. Kies een lang vest, maar vergeet nooit je taille te accenturen met een riem. Riemen zijn je beste vriend als het aankomt op het accenturen van je figuur.

Nu weet je welk vest het beste bij jouw lichaamstype past. Met een goede wasverzachter zorg je er ook nog eens voor dat je extra lang plezier hebt van je vest!

Welke lichaamstype heb jij en hoe kleed je je hierna? Deel het met ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015