Tips voor een perfect gastverblijf

5 tips voor een perfect gastverblijf

Tips om het gastverblijf voor te breiden om de komst van je gasten en om het verblijf van je gasten zo onvergetelijk mogelijk te maken!


Het hebben van gasten kan zenuwslopend zijn. Je hebt het gevoel dat je het hele huis vlekkeloos moet maken, met name de logeerkamer. Wij hebben tips die je kan gebruiken voor de voorbereidingen van de logeerkamer.

Spaarzaam versieren

Eenvoudige, schone en bescheiden ruimtes zijn perfect voor je gasten. Je wil niet dat je gasten het gevoel hebben dat ze je tot last zijn, dus houdt het decor simpel. De belangrijkste punten zijn de ruimte, eenvoudigheid zoals witte kleuren en dat het schoon is.

Ruimte, kasten en laden

Wees zeker dat er genoeg kastruimte is voor je gasten en dat er genoeg kledinghangers zijn. Een lange spiegel en een bureau geven net altijd dat beetje extra, zodat je gasten een plek voor zichzelf hebben.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste kussens en lakens

Je wilt graag dat je gasten schoon en fris beddengoed hebben, dus houdt er rekening mee dat je dit op voorhand gewassen moet hebben. Voeg een wasverzachter toe zoals Lenor tijdens het wassen en je lakens voelen en ruiken fris gedurende het verblijf van je gasten.

Extra warmte

Wanneer je gasten ontvangt tijdens de winterperiode, is het van belang om voor extra dekens te zorgen. Was de dekens een keer extra en vergeet dan niet om Lenor tijdens het wassen toe te voegen voor het extra lange frisse gevoel.

Badkamer

Wanneer je de badkamer deelt, is het van belang om ruimte te reserveren voor je gasten in de badkamer en om voor voldoende schone en zachte katoenen handdoeken te zorgen. Laat Lenor het magische werk doen, waardoor de handdoeken als luxe aan zullen voelen en langer fris ruiken.

Als je al deze dingen in beschouwing neemt, zullen je gasten het verblijf als geweldig ervaren. Maak je niet druk over het feit dat alles perfect moet zijn, laat Lenor je helpen om het verblijf van je gasten onvergetelijk te maken gedurende alle seizoenen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015