Tips en tricks voor een snellere wasroutine in de zomer

Tips en tricks voor een snellere wasroutine in de zomer

Zelfs als je jezelf een wasexpert vindt en je al decennia de was doet, kan wassen nog steeds overweldigend zijn. Van zo’n groeiende hoop kleren kan je gestresst raken, vooral in de zomer. Het laatste waar je zin in hebt is die hoop wasgoed wegwerken terwijl je ook in de zomerzon kunt zitten.


Met Ariel kan de wasstress voorgoed verleden tijd zijn. Volg deze simpele stappen voor een snellere en eenvoudigere wasroutine en houd je kleren langer schoon en nieuw.

Maak de wasmachine niet te vol

Denk je dat je meer tijd bespaart als je de wasmachine volledig volpropt? Dan heb je het mis! Moderne wasmachines zijn ontworpen om minder water te gebruiken, dus maak ze niet te vol. Zorg dat je hand nog dwars in de trommel bovenaan kan. Zo weet je zeker dat je kleren efficiënt gewassen worden.

Hou de wasmachine schoon

Ben je teleurgesteld door de ruwheid van je kleren? Was je ze steeds opnieuw in de hoop op een beter resultaat? Maak dan eens regelmatig het doseerbakje schoon met warm water om de sifon open te houden. Een verstopte sifon kan de enige oorzaak zijn van tegenvallende wasresultaten.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Schone kleren, zo goed als nieuw

Ga de strijd aan met koppige vlekken en hou je witte kleding stralend wit met één eenvoudige stap: de Ariel 3in1 PODS. Geen lange wasbeurten meer: dankzij Ariels uitstekende vlekverwijderingstechnologie volstaat één POD per wasbeurt.

De Ariel 3in1 PODS geven het begrip ‘schoon’ een nieuwe betekenis en maken je wasgoed ‘zo schoon als nieuw’. De Ariel 3in1 PODS hebben een vooruitstrevende schoonmaakformule, waarbij niet alleen de vlekken verwijderd worden. De ‘Fibre Science’ in 3 stappen reinigt, beschermt en versterkt je kleding. Hou je witte was stralend wit en je kleding langer zo schoon als nieuw.

*Hou wasmiddelcapsules altijd uit de buurt van kinderen

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279