Thuis komt alles goed

Thuis komt alles goed

Heb je een slechte dag? Thuis maak je het in een paar makkelijke stappen zo fijn mogelijk voor jezelf!


Magische warme chocolademelk

Warme chocolademelk is je beste vriend op een kille middag. Comfort van top tot teen en ook nog eens binnen no time gemaakt! Voor wat extras spice doe je er wat pepermunt, anijs of pompoen is. Geknoeid? Met Ariel spoel je vlekken al op 30 graden weg.

Warme sokken

Het is een heerlijk vooruitzicht: thuiskomen, trainingsbroek en warme sokken aan en crashen op de bank met een boek of film. Telefoon op stil, dekentje en wat lekkers erbij en genieten maar. Het laatste wat je wilt is koude voeten, dus trek een lekker dik paar sokken aan.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Thuis-spa

Zorg voor geurkaarsen en schuimzeep, zodat je snel zelf je eigen spa kunt maken! Comfort heeft ook met je eigen stemming te maken, dus een lekker warm bad kan daar zeker aan bijdragen. Lampen uit, kaarsjes aan, rustgevende muziek erbij en genieten maar. Daarna een dutje? Nog fijner als je een warme, dikke deken met schoon (netgewassen) dekbedovertrek hebt! Met Lenor wasverzachter blijft je deken ook heerlijk zacht.

Tijd voor een film

Een film is altijd een goed idee, want je kunt zelf kiezen wat voor genre en dus sfeer het wordt. Of je nu voor een film over eten of juist een romantische komedie gaat, het is altijd fijn om vanaf je bank mee te genieten onder een dekentje met vrienden, je partner of gewoon lekker in je eentje.

Wat doe jij voor jezelf als het even tegen zit?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015