Testpanel-testte-Ariel-3-in-1-pods

Testpanel testte Ariel 3in1 PODS

Een aantal weken geleden ontving een speciale selectie van onze leden een uitnodiging om het allerlaatste Ariel product te proberen. De reacties waren overweldigend! Lees hier alles over de Ariel 3in1 PODS. Maar ook de reacties van de verschillende leden.


De Ariel 3in1 PODS

Wist je dat een gemiddelde volle wasmachine tot 40 gram vuil kan bevatten? Om al dat vuil te verwijderen heb je een wasmiddel nodig dat z'n mannetje staat tijdens de wasbeurt. Na acht jaar uitgebreid onderzoek in de laboratoria van Procter & Gamble is er nu de Ariel 3in1 PODS; het eerste wasmiddel met 3 compartimenten. Dankzij deze drie verschillende wasmiddelen wordt je was schoon, worden vlekken verwijderd en straalt je kleding weer. Let op! Je kunt zelf nog wel je wasverzachter toevoegen.
Net als de andere vloeibare wastabletten van Ariel stop je de Ariel 3in1 PODS eerst in de wasmachine, waarna je je was erbovenop legt. Daarna kun je jouw normale wasprogramma draaien.

Het testpanel

De eerste 500 mensen die reageerden op onze oproep ontvingen een gratis Ariel 3in1 PODS verpakking om zelf te testen. Daarna vroegen we ze om hun review te plaatsen op Lekkerinhetleven.nl.
De reacties waren overweldigend; de Ariel 3in1 PODS hebben inmiddels 248 reviews ontvangen en een gemiddelde score van 4,4 uit 5 punten. Het wasmiddel scoort vooral hoog op Gebruiksgemak; een 5/5.

Een selectie uit de reviews

Een aantal reacties wilden we je zeker niet onthouden:

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld
  • Chanelleke: "heb de Ariel 3in1 PODS gekregen en ben gaan testen. Bewust op lage temperatuur getest. Alle vlekken uit de vaatdoekjes etc. waren goed verdwenen. Vind het super handig in gebruik, en de geur die na het wassen vrij komt is lekker en blijft bovendien lekker hangen. Heb ook wat vergrauwde witte bloesjes meegewassen en na 3 keer wassen is het weer stralend wit. Ik vind ze ideaal, niks geen gedoseer meer. Gebruik toch altijd teveel."
  • Linde: "vlekken gaan er goed uit, de was ruikt heerlijk en alles wordt schoon, kortom ik ben verkocht!"
  • Gerrie12: "het gebruiksgemak van de Ariel 3in1 PODS is gewoon geweldig, altijd de juiste dosering voor een volle machine, geen gesmeer. Het wasresultaat is zoals ik al gewend ben van Ariel super en de geur is zeer aangenaam niet te overheersend al met al gewoon een goed product, ik zal het iedereen aanbevelen."

Heb jij de Ariel 3in1 PODS zelf al geprobeerd? Plaats dan nu je review.

Altijd buiten bereik van kinderen bewaren

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Jenny

Jenny

gemeld

Ik gebruik beide soorten pods, dus de colour en de andere soort, maar.... ik vraag mij af wat het verschil is. Ik kan in de productinformatie geen verschillen vinden en als ik de pods in de hand heb zie ik geen verschil meer. Bovendien kunnen ze allebei van 30-90 graden, gebruik meestal 30, 40 en 60 graden. En als die voor de witte was op is en ik gebruik een colour dan wordt de was evengoed schoon. Waarom zo ingewikkeld? Ze bevallen in gebruik heel erg goed en wil nooit meer anders.

  • melden
anton

anton

gemeld

hallo , ik heb pods uit de doos 3in1 gewoon en 3in1 coour per ongeluk bij elkaar gegooid. hoe kan ik de pods weer scheiden Anton N Slijk Max Euweweg 93 2553 PR Den Haag Netherlands home +31-70-4065169 cell +31-6-81892181 email : antonnslijk@gmail.com Skype:anslijk

  • melden

dinied01

gemeld

kan geen review geven heb het niet getest!? Ben hele dagen thuis.en bij ambasadeurs moet ik opnieuw inloggen ,snap er niets van?

  • melden
Elvedina

Elvedina

gemeld

zou het graag willen testen

  • melden
Hanneske

Hanneske

gemeld

Ruikt heerlijk. Maar in gebruik is het geen fijn wasmiddel. Vaak zie ik in de deur van het wasmachine nog een klodder van het middel zitten. Dit is dan niet goed opgelost in het water? Ik heb het niet meer nodig, liever poeder of gewoon vloeibaar!

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279