Stralend Schoon & Blijvend Mooi al op 30 graden

Stralend Schoon & Blijvend Mooi al op 30 graden

Diepe reiniging of zachte verzorging? Dat is de hamvraag. Met Samsung Eco Bubble en Ariel hoef je nooit meer te kiezen tussen schone en mooie kleren. Je krijgt het gewoon allebei. En al op 30 graden.


Samsung Eco Bubble & Ariel: gemaakt voor elkaar
Het beste wasresultaat kent geen compromissen. Dus hebben Ariel en Samsung de krachten gebundeld. En wat daar uit komt? Stralend schone, blijvend mooie was. Zelfs bij koud water.

Vergeet 40 graden
Beleef de pure innovatie van Samsungs Eco Bubble technologie. Vergeet het traditionele wassen en ontdek de krachtige prestaties van de Eco Bubble technologie bij lage temperatuur.* De unieke luchtbellengenerator lost de Ariel op en activeert deze al voor de reguliere wascyclus begint. Door de kracht van lucht en water ontstaan vervolgens luchtbellen die snel en gelijkmatig in elke vezel doordringen.
De Samsung Eco Bubble technologie en Ariel beschermen de kleur én de structuur van de stof. Vlekken verdwijnen met groot gemak, zelfs in koud water. En dat bespaart weer energie.

Kies het juiste wasmiddel
Voor een optimaal wasresultaat en de beste bescherming van je kleding kies je een wasmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor een perfecte werking bij 30 graden. Waarom? Het uiteindelijke wasresultaat is een combinatie van warmte (temperatuur), beweging (wasprogramma) en chemie (wasmiddel). Kies je, net als wij, voor meer bescherming door je kleren op een lagere temperatuur te wassen? Dan moeten wasmiddel (chemie) en wasprogramma (beweging) het temperatuurverschil opvangen. Ariel is speciaal ontwikkeld om wervelende wasprestaties neer te zetten bij hoge én lage temperaturen.

Met Ariel bespaar je dus geld en energie. Met Ariel kies je voor je kleren én voor het milieu. 

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Nu tijdelijk: 100 gratis wasbeurten van Ariel en 88 van Lenor bij aankoop van een Samsung AddWash wasmachine.**

* Getest volgens de IEC 60456-2010 norm met 4 kilogram wasgoed op het koude Super Eco Wash wasprogramma (WF80F5E5U4W) en het Cotton 40˚-katoenwasprogramma zonder Eco Bubble technologie (WF0702WKU). Individuele testresultaten kunnen afwijken.
** Indicatie op basis van het gemiddelde aantal wasbeurten per week en de aanbevolen dosering voor een normale wasbeurt. Ga naar www.samsung.com voor de voorwaarden en meer informatie.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279