Je stijlvol kleden tijdens koude dagen

Je stijlvol kleden tijdens koude dagen

Lekker in het leven geeft je tips om ook deze winter weer stijlvol voor de dag te komen!


Normaal gesproken zal de dalende temperatuur je niet vrolijker maken, maar wanneer je deze stijlvolle mogelijkheden ontdekt zal ook jij zin hebben in de donkere en koude dagen!

Katoenen trenchcoats en blazers kunnen de highlight zijn van iedere outfit! Het zijn namelijk iconische en tijdloze kledingstukken. Een trenchcoat kan gemakkelijk je trade mark worden wanneer je er één vindt die bij je karakter past. Je kan hem zelf personaliseren met een riem of een sjaal. Dit item kan je casual dragen, terwijl je er nog steeds sophisticated uit ziet! Het motto van dit seizoen is dan ook: vrouwelijke eenvoud met excentrieke accessoires.

Deze kledingstukken zijn perfect voor iedere situatie, zelfs wanneer het weer wisselvallig is. Check wel altijd de labels voordat je gaat wassen. Gelukkig biedt Ariel superieure vlekverwijdering al bij 30 graden! Kortom, voor het verwijderen van vlekken van Ariel Professional.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Ook al regent het, wees niet bang om witte kleding te dragen. Dit zorgt namelijk voor een elegante look. Wit laat zien dat je durft, maar ook een zachtaardig persoonlijkheid hebt. Je bent elegant, onberispelijk, maar ook zorgzaam. Sommige vrouwen houden niet van wit omdat dit gemakkelijk vies wordt, zeker in combinatie met make-up. Wees voorzicht, en wanneer er een vlek op je witte kleding komt kun je altijd Ariel vertrouwen.

Wat als je geen fan bent van wit? Bonte kleuren fleuren iedere donkere dag op! Deze vrolijke kleuren houdt je extra lang mooi met Ariel. Welke kleuren zijn hip dit seizoen? Paars, beige, okergeel en smaragdgroen geven kleur aan je regenachtige middag.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

dingetje79

dingetje79

gemeld

Maar welk jasje past bij je ? Ik heb namelijk figuur type H. De meeste jasjes zijn te lang. En waar haal je dan getailleerde kortere jasjes op de heup ?

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279