Simpele stappen voor gelukzalige gasten

Simpele stappen voor gelukzalige gasten

Als je thuis gasten en familie ontvangt, geef je ze graag dat welkome gevoel dat de tijd samen zo aangenaam en memorabel maakt.


Het is niet nodig maanden op voorhand te plannen of een fortuin uit te geven om je gasten te laten genieten. Soms zijn juist de kleine dingen in het leven de belangrijkste. Kleine, simpele stappen zullen ervoor zorgen dat je gasten zich bij jou thuis voelen.

We hebben onze toptips verzameld voor een aangenaam en vlekkeloos verpozen.

Een goede geurbom

Niets is verkwikkender dan de geur van vers gewassen linnengoed. Zorg er dus altijd voor dat de handdoeken van je gasten schoon zijn en geweldig ruiken.

Doorslaggevende details

Toon je attente kant door een vaas met bloemen in hun kamer te zetten. Een simpel en sympathiek gebaar dat kleur toevoegt en een heerlijk parfum verspreidt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Maximaal comfort

Comfort creëert een thuisgevoel. De makkelijkste manier om je gasten maximaal comfort te bieden is hun extra frisse lakens te geven.

Georganiseerde ruimte

Maak wat kastruimte vrij vóór ze aankomen. Je gasten zullen zich beter thuis voelen als ze hun spulletjes ongehinderd kunnen opbergen en ze ervaren dat er letterlijk ruimte voor hen (gemaakt) is.

Zorg voor optimale frisheid met een langdurige geur die zowel je linnengoed als je huis fris houdt. Je gasten zullen in de zevende hemel zijn!

Elk product van Lenor Unstoppables geeft tijdens de wasbeurt een geur af die je kleren fris maakt. Lenor Unstoppables zorgt voor een langdurige geursensatie: opgeborgen kleren blijven tot wel 12 weken lekker ruiken. En met je favoriete geur altijd om je heen, ben je steeds op gasten voorbereid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven