Schone was in belangrijke situaties

Schone was in belangrijke situaties

Kleren laten een indruk achter. En indrukken kunnen soms iets anders zeggen dan de directe boodschappen die wij zouden willen overbrengen. Op indrukken gebaseerde meningen zijn een belangrijk onderdeel van elke interactie, zo niet de belangrijkste.


In harmonie zijn met onszelf verwijst niet alleen naar innerlijke harmonie, maar ook hoe je eruit ziet, vooral in specifieke situaties.

Je voorbereiden op een sollicitatiegesprek is een uitdaging voor iedereen. Om er het beste van te maken, moet je je bewust zijn van de kleine trucs die bijdragen aan succes, uiteraard naast relevante kennis en een overtuigende persoonlijkheid.

Houd altijd in gedachten dat er slechts één ding erger is dan niet netjes genoeg gekleed zijn, en dat is te netjes gekleed zijn ten opzichte van de interviewer. Voor een sollicitatiegesprek moet de uitspraak van Oscar Wilde "Je kunt nooit te goed gekleed of te hoog opgeleid zijn", wel even opnieuw bekeken worden. Zorg dat je bekend bent met het profiel van het bedrijf waar je wilt solliciteren en pas je kleding daarop aan.

Probeer je te kleden in laagjes. In dat geval kun je je comfortabel voelen, zelfs als het een beetje te koud of te warm is in het kantoor; anders zou je tegenover je gesprekspartner kunnen zitten met een rood gezicht of een kleumend lichaam. Fysiek ongemak kan een negatief effect hebben op je prestaties.

Besteed aandacht aan kleine details met betrekking tot de stoffen van de kleren die je draagt. Gebreide of wollen truien kunnen pluizen achterlaten op een witte blouse. En die zijn meestal zeer weerbarstig wanneer je probeert om je ervan te ontdoen...

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Draag fris gewassen kleren. Schone kleren geven je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt, zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties. Geuren spelen een belangrijke rol in sociale interacties, zelfs onbewust. Je kunt beter voorafgaand aan het interview je kleren wassen dan een aanzienlijke hoeveelheid parfum gebruiken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279