Het juiste parfum kiezen

Het juiste parfum kiezen

Een parfum kan herinneringen ophalen en je zelfvertrouwen een boost geven. Lekker in het leven helpt je bij het juiste parfum kiezen.


De herfst is vol van sterke geuren. De geur van pompoensoep en gedroogde blaadjes tijdens een boswandeling vormen het parfum van de herfst. Geuren kunnen herinneringen oproepen, je zelfvertrouwen een boost geven of er voor zorgen dat je ontspant. Met deze grote kracht die geuren hebben is het geen verrassing dat iedereen zo zijn favoriete geuren heeft. Hoe je gebruik maakt van geuren en parfums kan je je stemming beïnvloeden. We helpen je dan ook graag bij het juiste parfum kiezen.

Het juiste parfum kiezen op basis van temperatuur

Bij koudere of warmere dagen passen verschillende soorten parfums. Kies daarom een parfum dat aansluit bij de temperatuur. Wanneer de temperaturen buiten hoog zijn kan je het beste een parfum kiezen dat fris ruikt en een mildere geur heeft die je persoonlijkheid versterkt zonder te overdrijven. Ga bijvoorbeeld voor een parfum met geuren van citrusvruchten of mint.

Koudere temperaturen vragen daarentegen om een sterkere en krachtigere geur. Kruiden zoals nootmuskaat en kruidnagel of bloemgeuren als lavendel en jasmijn zijn de perfecte keuze wanneer het weer buiten wat minder verwelkomend is.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wasverzachter: parfum kiezen

Geuren hebben een grotere impact wanneer ze bewust worden gekozen, maar onbewust worden opgemerkt. Je kleding kan bijvoorbeeld zorgen voor zo’n onverwachte geur explosie. Lenor heeft een ruim aanbod aan verschillende geuren voor iedere persoonlijkheid en stemming. Waardoor je favoriete kledingstukken altijd lekker ruiken en je energie en zelfvertrouwen zullen geven!

Voeg Lenor toe aan de was en geef je kleding die extra boost. Je kleding zal langer lekker ruiken en zo je stemming verbeteren wat de dag je ook brengt!

Wat is jouw favoriete geur? Vertel het ons hieronder.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015