Ontspannen je ochtend starten

Ontspannen je ochtend starten

Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je weer ontspannen in slaap valt, ruik je enorm veel geuren. Ontdek welke!


Een ontspannen ochtendritueel na een goede nachtrust kan de start zijn van een succesvolle dag. Maar heb je wel eens gelet op het aantal geuren dat je oppikt in de ochtend? Het begint wanneer je wakker wordt omdat de wekker gaat en je het kussen omdraait. De koele onderkant van je kussen ruikt fris en je snoozed nog een keertje ontspannend door.

Het alarm is onverbiddelijk en nu zwaai je je benen over de rand van het bed voordat je het alarm uitzet. Je ademt diep in en de geur van de slaapkamer kan wel wat verfrissing gebruiken. Je doet het raam open en je ruikt dat het geregend heeft. Na een verfrissende douche droog je jezelf af met een zachte handdoek die en zomerfrisse lucht afgeeft dankzij Lenor. Met een kop thee of een verse bak koffie blader je door de krant, waarbij de geur van vers gedrukte inkt niet te missen is.De geuren van je ochtendritueel maken je dag. Hoe meer je kunt ontspannen in de ochtend, hoe meer je uit de dag haalt!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Geroosterd brood, verse koffie… wat is jouw lievelingsgeur in de ochtend? Laat het weten!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!