Ontspannen in bad gaan

Ontspannen in bad gaan

Na een lange drukke dag is er haast niets fijner dan lekker in bad gaan. Met deze tips glijdt de stress zo van je af!


In bad gaan kan dé manier zijn om te ontspannen na een lange dag van achter je kinderen aan zitten. Zo verdwijnen de dagelijkse spanningen langzaam uit je lichaam.

Voorafgaand aan het in bad gaan

Het perfect ontspanningsritueel kan uit allerlei verschillende rustgevende rituelen bestaan. Zorg allereerst voor natuurlijke producten met lekkere geuren en aromatische kaarsen in de badkamer Verban daarnaast alle negatieve gedachten uit je hoofd.

Geuren die het ontspannen in bad gaan bevorderen zijn onder andere lavendel en ylang-ylang. Voor een verkwikkende ervaring kies je voor geuren met gember, cacao, munt en eucalyptus. Wil je volledig opgefrist uit je badkamer komen? Ga dan voor producten met geuren van citrus, lemongrass en meloen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stappenplan voor het ontspannen in bad gaan

We vertellen je graag hoe thuis in bad gaan een waar spa-ritueel kan worden.

    • Plaats de kaarsen in de badkamer en steek ze aan. Vul de badkuip met warm water en het product met de geur naar keuze.
    • Ontspan minstens 30 minuten in het bad. Was en scrub jezelf schoon van alle dagelijks onzuiverheden met mineraal zout.
    • Smeer jezelf na het in bad gaan met cirkelende bewegingen in met bodylotion. Kies hierbij voor natuurlijke producten en wederom de verschillende typen geuren. Spray mineraal water op je lichaam om je huid te ontspannen.
    • Tot slot, trek iets schoons, zachts en comfortabels aan dat ook nog eens lekker ruikt en voelt. Gebruik bijvoorbeeld Lenor voor je badjas om zo dat luxueuze gevoel vast te houden.

Wat doe jij aan het einde van een drukke dag om te ontspannen?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015