Must-haves voor je garderobe

Must-haves voor je garderobe

Tips om je garderobe te vernieuwen met zo min mogelijk budget, er fantastisch uit te zien en er ook nog voldoening uit halen!


Het blijft altijd moeilijk: Je garderobe vernieuwen en binnen je budget blijven. Winkels hangen vol met het nieuwste van het nieuwste en er hangt iets in de lucht – een drang om jezelf te vernieuwen. Weerstand is vrijwel onmogelijk.

Luister naar je hart, maar redeneer met je verlangen. Zo doe je dat:

  • Herontwerp je kleren. Je kan eindeloos veel tips op internet vinden om je oude kleren om te toveren in iets wat trendy en uniek is. Verander bijvoorbeeld het shirt van je vriend in een jurk of je sjaal in een rok. Wees niet bang om je oude kledingstukken te herontwerpen in iets nieuws. Het is werkelijk de goedkoopste manier, maar ook een bevredigende manier.
  • Geloof in de kracht van accessoires. Een accessoire kan je al een geheel nieuwe look geven en zelfs de lang vergeten kleding die achterin de kast ligt omtoveren in een geweldige outfit. Overdrijf met alle middelen, durf om iets extravagants te dragen.
  • Koop onveranderlijke (kleding)stukken. Ga niet altijd voor de nieuwste kleuren. Je weet zelf wat het beste bij je past. Seizoenen veranderen, maar je stijl moet niet elke keer met de nieuwste collecties mee veranderen. Het is beter als je ervaring de keuze van je kleding bepaalt dan de nieuwste trends. Kleren maken niet de vrouw – in tegendeel.
  • Behoud de kleuren. Doe je kleding binnenste buiten wanneer je het gaat wassen, was op lage temperaturen en vermijd te veel zonlicht.
Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Snelle tip van Ariel:

Een frisse, schone geur kan je kleding al als nieuw doen lijken. Gebruik Ariel. Het geeft je een schoon en fris gevoel voor een goede prijs. Wie weet wat voor geweldige outfits jouw schone was zal inspireren?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sander1966

Sander1966

gemeld

Ik maak mijn kleren zelf dus het stof wat ik koop was ik eerst vanwege krimpen maar er hebben misschien heel wat mensen het stof in handen gehad.

  • melden
testina

testina

gemeld

Ik was nieuwe kleren altijd voordat ik ze aantrek omdat ik en mijn zoon weleens uitslag hebben gekregen van nieuwe kleding.

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!