Kledingtips: op elk weertype voorbereid

Kledingtips: op elk weertype voorbereid

Hoe je ruimte maakt voor je winterkleding en hoe je tussenkleding het hele jaar kunt gebruiken, je zult het nooit meer koud hebben!


Met het weer verandert ook je kleding. Heb jij je kast vol winterkleding liggen en schuif je alle hemdjes en korte zomerspullen weer een paar maanden weg? Of doe je juist aan tussenkleding en verschillende kledingstukken die zowel in het voorjaar als in het najaar kunnen, en die je dus prima als overgang kunt gebruiken van warm naar koud weer?

Maak om te beginnen een lijstje met alle essentials voor dit seizoen: regenkleding, tussenjas, vesten, sjaals, hoodies en maillots. De basis tegen het koud hebben! Maar ook jurken, rokken, korte broeken en hemdjes. Deze kleren wil je allemaal bij de hand hebben. Wat je niet gebruikt, kun je weggeven of onder je bed bewaren. Als je iets nieuws koopt, doe dan in plaats daarvan een kledingstuk weg!

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Voor fans van de tussenkleding

Veel winterkleding kun je gewoon elk seizoen dragen. Spijkerstof kan sowieso altijd, of je er nu lange of korte mouwen boven draagt. Een dikke trui boven een rokje (in het najaar met maillot of panty) eronder, of juist een rokje met een longsleeve met nog een shirt erover… wat je ook draagt: je houdt het schoon met Ariel en je zult het niet meer koud hebben als je gebruik maakt van laagjes.

Wat voor combinaties tussenkleding draag jij in het najaar?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279