Klaar voor een frisse zomerstijl?

Klaar voor een frisse zomerstijl?

De zomer is hét moment om er stijlvol uit te zien zonder inspanning. Kies jij ook al jaren dezelfde zomerlook met je trouwe linnen bloezen en je favoriete sandalen? Dan is het misschien hoog tijd om eens iets nieuws te proberen.


Kleine aanpassingen kunnen een grote impact hebben. Je hoeft dus geen fortuin uit te geven aan een compleet nieuwe garderobe. Dit zijn onze toptips om je zomerstijl op te frissen en met volle teugen van de zomermaanden te genieten:

Verander van geur

68% van de mensen associeert fris ruikende kleren met geluk*. Een hele goede reden om je geurkeuze eens te veranderen en van wasverzachter te wisselen. Zo ruiken je kleren de hele zomer fris en anders dan anders.

Combineer casual en chic

Laat de fashionista in jou naar boven komen met een ontspannen en moeiteloze look. Combineer je favoriete katoenen t-shirt met een chique rok voor maximaal comfort. Voor wat extra glamour kan je het geheel afwerken met een paar blinkende oorbellen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Personaliseer een klassieker

Eenvoudig, maar heel stijlvol. Geef je outfit de finishing touch door een kleine broche op je jasje te spelden.

De zomerstijl kan leuk, vrij en superfris zijn. Lenor viert de zomer met de meest sensuele geuren uit de Lenor-serie en met een frisheid die zeven keer langer duurt**. De onweerstaanbare combinatie van zachtheid en frisheid laat je nog meer van de zomerzon genieten, welke avonturen je ook beleeft met je nieuwe zomerstijl.

Deze serie geuren, met onder meer het exotische ‘Ruby Jasmine’ en het verfijnde ‘Amber Flower’, geeft je kleren een zachte, langdurige frisheid, blaast je kleerkast nieuw leven in en omgeeft je de hele zomer lang met een verkwikkende geur.

*Consumentengegevens uit een online enquête op basis van een nationaal representatieve steekproef van 1.004 mensen in het VK. De enquête vond plaats tussen 16 en 20 december 2016 voor het merk Lenor en werd uitgevoerd door Bilendi in opdracht van P&G Fabric Care.

**vs. Lenor Pure Care

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35