Jouw stijl, Jouw identiteit, Jouw geur

Jouw stijl, Jouw identiteit, Jouw geur

Lees alles over de geur die blijft én op jouw maat is gemaakt.


Een geur vertelt meer over je persoonlijkheid dan je misschien denkt. Met een luchtje geef je aan wat je leuk vindt en waar je voor staat. Meer nog, geur is de finishing touch van je outfit. Ga je voor sensueel, speels of sportief? De keuze is aan jou!

Geur gaat bovendien veel verder dan parfum alleen! Denk maar eens aan de nostalgische geur van thuis of aan het lekkere aroma van fris gewassen kleding. Daarom gingen ook wij een stapje verder. We creëerden een onweerstaanbare geur die je kleren liefst 12 weken fris houdt*.

Hoe gingen we te werk? We gaven onze geurexperts de opdracht om een parfum te ontwikkelen zo intens dat kleding zelfs na weken in de kast nog fris zou zijn. En zo ontstond Lenor Unstoppables. Dé geurinovatie van het moment!

Bijzonder bloemig
Zo voelen we ons bij deze outfit: blij! Felle kleurtjes passen perfect bij een lichte, vrouwelijke geur die de hele dag blijft.

Onze geurexperts raden Unstoppables Fris aan. Het aroma van een frisse zeebries met een vleugje citrus, sappig fruit en een bloementoets.

Actief en energiek
Zo voelen we ons bij deze outfit: sportief. Daar hoort een energieke geur bij.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Onze geurexperts raden Unstoppables Passie aan. Een bloemenboeket dat roos en jasmijn combineert met sappig fruit en een vleugje van muskus, hout en room.

Donker en mysterieus
Zo voelen we ons bij deze outfit: klaar voor een avondje uit met de vriendinnen! Een rijke geur past hier het best bij.

Onze geurexperts raden Unstoppables Luxueus aan. Het is de perfecte combinatie tussen een rijk perzikaroma en een romig bloemenparfum. Met een toets van zoete vanille en hout is dit een sensueel en luxueus parfum.

Een geurige oplossing
Beschikbaar in 5 unieke geuren.
Lenor Unstoppables boost je wasgoed onmiddellijk en geeft het tot wel 12 weken onweerstaanbare frisheid*. Zo is je kleding instant klaar om te dragen. Switchen van geur gaat nu trouwens gemakkelijker dan ooit. Een geur per gelegenheid? Done!

*Bij bewaring in de kledingkast

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279