Ik wil, ik wil... een stralend witte was!

Ik wil, ik wil... een stralend witte was!

Schone lakens, een kraakwit shirtje, gordijnen die gloednieuw lijken: het kan een heel fijn gevoel geven. Dankzij jullie tips is alle wasgoed straks witter dan ooit.


Vlek? Zo wordt je was weer spierwit

 1. Bloed
  Kitty van de Sluis: “Heb je een bloedneus of een menstruatie-ongelukje gehad? Laat je kledingstuk een half dagje weken in wat melk. Spoel uit en stop het daarna gewoon in dewasmachine. Werkt echt!”
 2. Zweet
  Jolanda Reezigt: “Lastig, van die gele vlekken bij de oksels van je mooie, witte shirtje… Zelf doe ik altijd een beetje glansspoelmiddel van de vaatwasser in het wasmachinebakje, als ik een trommel met alleen maar witte was heb. De was hang ik daarna in de zon te drogen.”
 3. Fruit
  Ineke Quist: “Zitten er gele vlekken van bijvoorbeeld fruit op je witte kleding? Leg het dan een tijdje te weken in de verdunde bleek. Behandel daarna met Ariel Vlekkenverwijderaar en stop het in de machine.”
 4. Verf
  Sabine Mans: “Ik werk als kapster en heb dus soms donkere verfvlekken op mijn kleren. Als dat gebeurt, spray ik met een busje haarlak op de vlek – het merk doet er niet toe. Negen op de tien keer zijn de vlekken verdwenen na één keer wassen! Hetzelfde trucje pas ik trouwens toe bij sausvlekken.”
Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

En ken je deze hulpmiddeltjes al?

 1. Eva Renard: “Ik laat mijn witte was eerst weken in
  kokend water met wat citroensap. Het sap maakt mijn lakens witter en doet vlekken verdwijnen.”
 2. Ad Dielemans: “Wil je net als ik mooie witte glasgordijnen? Gooi dan een bruistablet voor kunstgebitten in de trommel. Ik verzeker je dat ze weer prachtig wit uit de machine komen.”
 3. Tineke Westrus: “Doe een schepje ouderwetse soda bij het
  wasmiddel. Zo wordt je witte was extra wit, en ook vet en kalk verdwijnen uit je wasmachine.”
 4. Elles Rijswijk: “Voor superwitte lakens doe ik een beetje
  chloor bij het wasmiddel. Vervolgens was ik ze nog een keer met alleen een wasmiddel, zodat de chloorgeur weg is en mijn lakens zalig ruiken.”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

als ik witte hemden en tshirts was met arielpods drie in een krijg ik op de zweet lpekken een lila uitstraling zowel van mijn man en mij zelf hoe kan dit? wij gebruiken dove deodorant

 • melden

Bloedvlekken verdwijnen snel door het kledingstuk in koud water met zout te laten weken. Vlekken veroorzaakt door rode saus verdwijnen als sneeuw voor de zon door zonlicht. Leg de bevuilde kledingstukken een paar uurtjes in de zon en de vlekken verdwijnen.

 • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015