Hou vast die kleur!

Hou vast die kleur!

Herken je dit: je koopt in de vakantie op het strand een felgekleurde omslagdoek, thuis doe je die in de was en ineens heeft het water in de machine wel alle kleuren, maar die doek niet meer. Dat kan anders.


Hou vast die kleur!

Je bent vast ook al eens van vakantie teruggekomen met kleren en doeken. Vooral stoffen uit Zuid-Amerika en kleren uit het Verre Oosten hebben prachtige kleuren en motieven.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
Maar het onheil slaat toe als het water in de wasmachine achtereenvolgens blauw, groen en rood kleurt. En er niets meer overblijft van je mooie vakantieherinnering.

Eerst een handwasje
Om dat te vermijden, moet je gewoon even de tijd nemen en elk kledingstuk eerst apart op de hand wassen. Handgemaakte kleren uit Azië bijvoorbeeld zijn meestal niet kleurvast. Week elk kledingstuk apart in een emmer lauw water van maximum 30°. Voeg er per emmer een soeplepel azijn en twee handen vol grof zout aan toe en laat alles één nacht weken. Spoel ’s morgens de kleren uit met lauw water tot het water helder wordt. 

 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279