Hoe krijg je zachte handdoeken?

Hoe krijg je zachte handdoeken?

Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken vóór het wassen van goede kwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek omslaat.


Handdoeken apart wassen

Zorg ervoor dat je handdoeken apart wast van je gewone kledij. Hierdoor kunnen de vezels niet beschadigd worden door knopen en ritsen. Gebruik niet meer dan de aangegeven hoeveelheid wasmiddel.

Handdoeken in de droger

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Voordat je de handdoeken in de wasdroger doet, doe je er goed aan je handdoeken nog eens op te schudden. Ook bij het drogen schakel je liever niet de hoogste stand in. Hitte kan namelijk de katoenvezels beschadigen.

Ben je milieubewust bezig, dan kan je de handdoeken laten drogen op een rek. Als ze bijna droog zijn, doe je ze nog 5 minuten in de wasdroger met enkele tennisballen. Schud de handdoeken nogmaals op aan het einde van de droogcyclus. Vouw de handdoeken luchtig op en geniet na je volgende douche! Wat zijn jouw tips om je handdoeken mooi en zacht te houden?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Guzel26

Guzel26

gemeld

Weinig wasmiddelgebruiken

  • melden
joyzzz

joyzzz

gemeld

wassen met azijn, of wassen met babyshampoo.

  • melden
Anka123

Anka123

gemeld

Ik probir zoofil modeljaik:):):)

  • melden
DianD

DianD

gemeld

Ik gebruik geen wasverzachter maar azijn voor de handdoeken. Wasverzachter vermindert de capillaire werking van katoen. Daarna in de droger en ze zijn heerlijk zacht

  • melden
Nina36

Nina36

gemeld

Alle handdoeken buiten drogen op 1 na.. Daarna de buiten gedroogde handdoeken nog even met de vochtige handdoek in de droger. Resultaat: alle handdoeken heerlijk zacht

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279