Het verhaal van Ann en de groene top

Het verhaal van Ann en de groene top

Tips om je favoriete kledingstukken het best te wassen, langer mee te laten gaan en nooit meer achter in je kast te hoeven bewaren!


Iedereen heeft een favoriet kledingstuk dat ze alweer vergeten zijn. Ergens achter in de kledingkast ligt dat verborgen juweel, maar je hoeft het niet meer buiten schot te houden. In dit artikel praten we met een moeder die de waarheid heeft gevonden.

Het was mijn favoriete groene top. Ik zeg was, want ik heb het al jaren niet meer gedragen. Het was de top die ik droeg toen ik mijn man voor het eerst ontmoette. Al die jaren geleden, gaf ik een presentatie aan het bedrijf van mijn toekomstige man als een junior internationale klantenmanager. Hij zat daar in het publiek, het was liefde op het eerste gezicht. Dat is de kracht van je favoriete kledingstuk.

Het was pas later in de kroeg dat hij zijn gevoelens aan mij duidelijk maakte en al snel was duidelijk dat hij de ware was. Na onze ontmoeting wilde ik dus graag mijn favoriete groene top bewaren. Ik wilde hem niet verpesten, dus had ik hem ergens veilig achterin mijn kledingkast gelegd.

Twintig jaar later graait mijn dochter in mijn kledingkast en roept naar me: “Jij moet een groene top hebben mam, het is je favoriete kleur!”. Uiteindelijk kwam ze terug uit mijn kledingkast met in haar handen die speciale groene top. Haar ogen twinkelden toen ze het aantrok en ik moest toegeven, het stond haar erg goed. Het moest nog wel gewassen worden, maar ik weet tegenwoordig zo veel meer dan 20 jaar geleden.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Nadat ik de top zorgvuldig had gewassen met Ariel, kon mijn dochter hem aantrekken. Toen ze beneden kwam voor het eten met de groene top aan, keek mijn man zijn ogen uit. We keken beide naar onze dochter en praatte over haar school. Ze ging namelijk een presentatie geven in de groene top!

Mijn man fluisterde naar me: Weet je zeker dat je haar naar school laat gaan met die top aan?...

Uiteindelijk is er niks vreemds mee gebeurd en ben ik later weer begonnen met het dragen van de groene top. Ik hoef nooit meer te vrezen voor vlekken op mijn groene top, want ik heb Ariel bij de hand. Als ik het draag heb ik er nog steeds goede herinneringen aan.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279