Superzachte handdoeken

Het jaar van… superzachte handdoeken

Waarom zouden zachte handdoeken enkel voorbehouden zijn voor hotels? Met onze tips krijg je ook thuis een viersterrenresultaat.


Goede handdoeken, de beste start

Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken ook vóór het wassen van hotelkwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek rond je slaat.

Handdoeken apart wassen

Zorg ervoor dat je je handdoeken apart wast van je gewone kledij. Hierdoor kunnen de vezels niet beschadigd worden door knopen en ritsen. Gebruik niet meer dan de aangegeven hoeveelheid wasmiddel.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Goed opschudden

Voor je je handdoeken in de wasdroger stopt, doe je er goed aan ze nog eens op te schudden. Bij het drogen kun je het beste niet de hoogste stand instellen. Hitte kan namelijk de katoenvezels beschadigen. Ben je milieubewust bezig, dan kan je de handdoeken laten drogen op een rek. Als ze bijna droog zijn, steek je ze nog 5 minuten in de wasdroger met enkele tennisballen. Schud de handdoeken nogmaals op aan het einde van de droogcyclus. Vouw de handdoeken luchtig op en geniet na je volgende douche!

Heerlijk zachte handdoeken krijg je ook door het gebruikvan de juiste wasverzachter. Lenor geeft je handdoeken die hemelse zachtheid en maken je handdoeken super zacht en veder licht. Ontdek een gevoel dat je nog nooit hebt ervaren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279