Heerlijk zachte handdoeken

Heerlijk zachte handdoeken - wassen tips en advies

Voor heerlijk zachte handdoeken hoef je niet meer naar een hotel. Met onze was tips en advies krijg je thuis ook het vier sterrenresultaat.


Goede handdoeken, de beste start
Om een geweldig resultaat te krijgen na het wassen, is het belangrijk dat je handdoeken ook vóór het wassen van een goede kwaliteit zijn. Kies voor dikke handdoeken van katoen en zorg voor voldoende grote formaten zodat je meteen dat comfortabele gevoel krijgt als je de handdoek om je heen slaat na het douchen of badderen.

Handdoeken apart wassen
Zorg ervoor dat je je handdoeken apart wast van je gewone kleding. Hierdoor kunnen de vezels niet beschadigd worden door knopen en ritsen. Gebruik daarnaast ook niet meer wasmiddel dan nodig is.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

handdoekHanddoeken wassen op lage temperatuur
Je handdoeken was je het best op lage temperaturen. Gebruik hierbij een goed wasmiddel, zoals Ariel Excel Gel of een van de heerlijk fris ruikende Dash wasmiddelen.
Voordat je de handdoeken in de droger stopt, doe je er goed aan de handdoeken nog eens op te schudden. Ook bij het drogen hoef je niet de hoogste stand in te schakelen. Hitte kan namelijk de katoenvezels beschadigen. Ben je milieubewust bezig, dan kan je de handdoeken laten drogen op een rek. Als ze bijna droog zijn, stop ze dan nog 5 minuten in de droger met een aantal tennisballen. Schud de handdoeken nogmaals op aan het einde van de droogcyclus. Vouw de handdoeken luchtig op en geniet na je volgende douche of bad!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279