Geuren roepen herinneringen op

Geuren roepen herinneringen op

De zomer zit barstensvol heerlijke smaken, extreme stormen, zware zomerregens, levendige kleuren, stoffige middagen en fonkelende zonneschijn. En die brengen allemaal de onmiskenbare geuren van het zomerseizoen met zich mee: de geur van rijpe vruchten, de frisse geur na een regenbui en de geur van bomen die in bloei staan.


Ervaringen kunnen door het kleinste aroma opgeroepen worden, een geur die je toentertijd niet eens kende of herkende.

Geuren verfrissen de geest, herstellen herinneringen en brengen ervaringen opnieuw tot leven. Als ze goed passen bij de persoon in kwestie, zijn het krachtige middelen voor iemand om zich uit te drukken en versterken ze de persoonlijkheid. Als je een geur vindt die bij je past, zorg dan dat je 'm niet meer kwijtraakt. Het zal je zelfvertrouwen ten opzichte van anderen weerspiegelen en het geloof in jezelf versterken. En dit gebeurt allemaal op eenvoudige, natuurlijke en niet-agressieve wijze. Dit is de basis van hun natuurlijke kracht, die makkelijk verloren gaat bij overmatig gebruik.

Hoe kun je op speelse wijze gebruik maken van geuren?

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Warme dagen hebben een onmiskenbare geur dus laat je hierdoor inspireren. (Er is een reden voor dat parfummakers andere geuren aanraden op koudere dan op warmere dagen.) Kies een geur die perfect afgestemd is op je lichaamstemperatuur. Als de buitentemperatuur hoog is, heb je een frisse, mildere geur nodig die je persoonlijkheid onderstreept, maar niet overdrijft. Aroma's hebben een grotere invloed wanneer ze bewust gebruikt worden, maar onbewust worden ontvangen. De geur van je kleding biedt precies het effect dat je nodig hebt. Lenor heeft een uitgebreid assortiment aan geuren, voor alle persoonlijkheden en alle stemmingen en het zorgt ervoor dat je kleding zacht is en heerlijk ruikt. Het vergroot je zelfvertrouwen en geeft je de hele dag door energie en comfort. En het heeft ook die kwaliteit die iedereen zoekt in een parfum: het laat anderen steil achterover slaan. Maar onthoud goed dat het alleen maar werkt als het is afgestemd op je eigen persoonlijkheid!

Zelfs als je niet van sterke geuren houdt, vind je de geur van net gewassen en aan de lijn gedroogde kleding als je thuiskomt waarschijnlijk wel lekker... Dus waarom neem je die geur niet met je mee en verspreid je die frisheid, waar je ook gaat?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven