Een boost voor je humeur: ontdek het buitenleven in de zomer

Een boost voor je humeur: ontdek het buitenleven in de zomer

Met de zomer voor de deur kun je weer eindeloos kiezen hoe je je vrije tijd wilt besteden. Deze zomer eens een echte adempauze inlassen? Dat doe je door opnieuw aansluiting te zoeken bij de natuur en eenvoudige manieren te vinden om je humeur een boost te geven.


Meer dan driekwart van de mensen zou graag meer buiten willen zijn*. De natuur maakt ons gelukkig. Haar eenvoudige schoonheid inspireert ons. Dit zijn onze favoriete manieren om je humeur een boost te geven:

Maak een omweg

Laat je vaste route naar de winkel eens los en maak een omweg door je buurtpark. De zon op je rug, glanzend groen waar je ook kijkt en de geur van bonte bloemen die nog lang blijft hangen in je neus. Dat zal je ongetwijfeld opvrolijken!

Ga buiten sporten

Het leuke aan buiten sporten is het gevoel van ruimte. Ruil het scherm van je loopband in voor een grenzenloos uitzicht en adem echte frisse lucht. Probeer ook eens outdoor yoga voor een verkwikkend en evenwichtig gevoel.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zoek een nieuwe hobby

Tuinieren werkt kalmerend en stressverlagend. Voor planten zorgen en frisse lucht in je lijf geeft een krachtig en productief gevoel. Laat je oerinstinct uit in je achtertuin.

Hou je natuurmomenten vast

Wil je de geuren van de natuur wel voor altijd vasthouden? Lenor helpt je daarbij met de nieuwe collectie ‘Inspired by Nature’. Geïnspireerd door de schoonheid en de ontspannende kracht van de natuur. Met al je favoriete lentegeuren. Voor de langdurige frisheid en inspiratie die de natuur je biedt.

Ontdek de nieuwe Lenor ‘Inspired by Nature’. ‘Invigorating Deep Sea Minerals’ verzacht en ontspant. ‘Revitalising Silk Tree Blossom’ geeft je humeur een boost. ‘Shea Butter’ geeft alles een verkwikkende geur. De nieuwe Lenor is met vakkennis gemaakt en biedt een bijzondere, langdurige frisheid. De nieuwe Lenor ‘Inspired By Nature’ geeft je humeur een boost en dompelt je onder in de schoonheid van de natuur, de hele dag door.

*Consumentengegevens uit een online enquête op basis van een nationaal representatieve steekproef onder 1.004 mensen in het VK. De enquête vond plaats tussen 16 en 20 december 2016 voor het merk Lenor in opdracht van P&G Fabric Care en werd uitgevoerd door Bilendi.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279