Misvattingen ontzenuwen over de was

De waarheid van de was mythes

Er zijn veel mythes over de was die niet waar zijn. Maar helaas, als je de was op deze foute manier blijft doen, blijf je tijd, energie en geld verspillen. Ontdek hier de waarheid.


1. Meer wasmiddel geeft geen betere resultaten

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, maakt een dubbele dosis wasmiddel (op echt vuile kleren) je kleren helemaal niet schoner. De oplossing? Lees de doseerinstructies op een product dat is ontworpen voor de resultaten die je wilt bereiken. Gebruik de hoeveelheid die je nodig hebt, maar niet meer, zelfs als je de neiging ertoe voelt. Als de voorgestelde hoeveelheid het niet schoon krijgt, dan zal meer wasmiddel dat ook niet bereiken.

2. Koud wassen kan wel effectief wassen betekenen

Veel mensen verspillen warm water omdat ze geloven dat ze met koud water hun kleren niet proper krijgen. Vroeger misschien niet, maar tegenwoordig wel. Vooral wanneer er stoffen, kleuren en vettige vlekken zijn die koud moeten worden gewassen. Hoe dan ook, Ariel geeft je geweldige wasresultaten zelfs op 30 graden.

3. Was alle kleuren samen

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Neem niet het risico dat je je kleren verpest. Zorg in plaats daarvan dat je witte/lichte kleuren en donkere kleren in afzonderlijke wasbeurten doet. Gebruik een mand met veel vakken, dat zal je tijd besparen.

4. Wijnvlekken kunnen verdwijnen, zelfs als ze niet ter plekke behandeld worden

Er zijn producten die zelfs de moeilijkste vlekken kunnen aanpakken, of zelfs ingedroogde vlekken. Behandel vlekken voor met Ariel Professional, was daarna met Ariel wasmiddel, en je zult merken dat de vlekken verdwenen zijn.

5. Meer wasverzachter gebruiken, zorgt er niet voor dat de geur langer blijft hangen

Hiervoor moet je ook een hoogwaardige wasverzachter zoals Lenor gebruiken, en dan volgens de doseringsinstructies. Maak je geen zorgen, Lenor biedt een hele week lang langdurige frisheid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015