De verborgen kracht van geuren

De verborgen kracht van geuren

Onze reukzin is een enorme kracht. Een kracht die erg onderschat wordt juist omdat ze zo onopvallend is. Geur beïnvloedt je gedrag, je impulsen, je denken en voelen. Reuk is het zintuig dat het meest verbonden is met je geheugen - zelfs na vele jaren draag je de herinnering aan een geur nog met je mee.


Ken je het: er komt een hint van een geur voorbij die je meteen terugbrengt naar je laatste vakantie, je eerste liefde, je kinderjaren of een heerlijk gerecht van je moeder ... Het is bewezen dat het deel van je brein dat je helpt ruiken ook het emotionele deel is waarin je persoonlijkheid vervat ligt.

Om die reden kunnen geuren ook je identiteit uitdrukken. Ze kunnen ook je humeur plotseling laten omslaan of je echt terug bij jezelf brengen. Daarnaast stimuleren geuren ook de productiviteit, ondersteunen ze je gezondheid of helpen ze je beslissen. Vooral wat betreft je partnerkeuze. Want geur -en niet uiterlijk- is de onbewuste beslisser is in je geest.

Gebruik dus de kracht van geur en vul je dagen vullen met momenten van plezier, affectie, verrassing en sereniteit. Simpelweg door de onweerstaanbare geuren van Lenor mee te dragen op je kleding! Zo verspreid je de magie van geur over de wereld om je heen...

Lenor naast wasverzachter en geurbooster nu ook als wasmiddel

Heb je het wasmiddel van Lenor al uitgeprobeerd? Dat is pas een echte aanrader! Lenor-wasmiddel zorgt voor een briljant schone, én onweerstaanbaar frisse was. Je kleding is tot in de diepste vezels schoon en ruikt gewoonweg goddelijk...

Het wasmiddel van Lenor is verkrijgbaar in twee versies: vloeibaar en Pearls. Lenor vloeibaar wasmiddel is makkelijk in gebruik. De doseerdop helpt je de juiste hoeveelheid wasmiddel af te meten. Lenor Pearls zijn superhandige vloeibare parels. Je legt een Pearl in de wasmachine en daarbovenop je was. De drie compartimenten in de Pearl zorgen voor een briljant schone, onweerstaanbaar frisse én verzorgde kleding. Wat je ook kiest: je bent zeker van een fantastisch resultaat!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is jouw favoriete geur?

Lenor Radiant Water Lily

Radiant Water Lily

Een bijzondere combinatie van waterlelie, lotusbloem en zevenster. De monterheid van een nieuwe morgen!

Lenor Sparkling Bloom

Sparkling Bloom

Een mengeling van gele klaprozen, yuzobloesem en achachavrucht. Als de zomer een geur kon kiezen, dan was het deze!

Lenor Floral Spring

Floral Spring

Een mix van zachte kamille, lavendel, warm hout en manukahoning. Een tijdloos vergezicht voor je zintuigen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015