De perfecte sok

De perfecte sok

Tips om je sokken goed te verzorgen en om ze nooit meer te verliezen tijdens het wassen!


Soms onderschat je de kleinste dingen die voor het grootste geluk kunnen zorgen. Denk maar aan thuiskomen na een lange dag, wanneer het buiten koud is: het beste wat je dan kunt overkomen is op de bank ploffen in een lekkere trainings- of pyjamabroek met een paar comfortabele, lekker warme en zachte sokken!

De fluffy roze sok, de warme dikke zwarte sok, de knalwitte sportsok – je draagt ze vaak, dus zorg ook een beetje voor ze. Bij het sorteren is het belangrijk dat je de gekleurde sokken niet bij je witte was stopt. Hoe klein een sok ook is, er kunnen desastreuze dingen gebeuren met bijvoorbeeld een rode sok en een wit overhemd. Het is belangrijk dat je kleuren en materialen bij het wassen van elkaar scheidt, op die manier werkt Ariel op zijn best.

Je draagt sokken overdag en ’s nachts, binnen en buiten. Maar let je wel een beetje op ze? Sokken zijn gevoelig voor vlekken, dit is helemaal onvermijdelijk als je in contact komt met vuil en in de regen kan de kleur van je schoenen in je sokken trekken. Als je gelooft in het wassen van sokken op een hoge temperatuur, heb je het mis! Het wegkrijgen van vlekken hangt af van wat voor wasmiddel je gebruikt: met Ariel neem je op 30 graden al afscheid van vlekken.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Waarom is het toch dat je zo vaak een sok mist als je de was hebt gedaan? Je deed er twee in en er komt er maar één uit… dit mysterie hoort nu eenmaal bij het proces van de was doen. Met een paar slimme trucjes kun je het toch voorkomen: stop je sokken in een wasnetje of pin ze vast aan je kleding. Met een wasnetje kun je ook makkelijker je kleding scheiden. Bespaar jezelf tijd door praktisch te zijn en je sokken begeleiden je in hun perfecte staat.

Wat doe jij tegen het verliezen van sokken tijdens de was?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279