De kracht van nieuwe kleren: hou het gevoel langer vast

De kracht van nieuwe kleren: hou het gevoel langer vast

Niets voelt beter dan een splinternieuwe outfit. Dankzij de heldere kleuren val je op in de menigte. Omarm volop de vreugde van je nieuwe stijl.


Nieuwe kleren geven ons een geweldig gevoel. 80%* zegt dat nieuwe kleren belangrijk zijn en een gevoel van ‘zelfvertrouwen’ en ‘stijl’ kunnen geven. Bijna 70%* van de mensen koopt zelfs nieuwe kleren puur voor dat opwindende gevoel net iets gekocht te hebben*.

Maar wist je dat 8 op de 10 mensen* bang zijn om een kledingstuk een eerste keer te wassen? Ze vrezen dat het kledingstuk na de eerste wasbeurt niet meer nieuw is, dat het nieuwe eruit gewassen is.

Daar wil Ariel wat aan doen. Ariel weet namelijk dat je favoriete kledingstukken zo schoon als nieuw kunnen blijven, als ze maar goed verzorgd worden.

Ariel heeft hiervoor de handen ineen geslagen met de wereldberoemde modeontwerper Giles Deacon. Om aan te tonen dat je dat nieuwe gevoel langer kunt behouden, hebben wij het begrip ‘schoon’ een hele nieuwe betekenis gegeven. Stel je voor: ‘nieuwe’ kleren die al eens gewassen zijn! Zou jij ze nog kopen? Dat is precies wat wij getest hebben.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

De Ariel & Giles Deacon Eek! Clothing Collection werd voorgesteld tijdens de opening van een pop-upwinkel in Londen. De collectie zag er prachtig nieuw uit. De nietsvermoedende klanten hadden dus geen idee dat de ‘nieuwe’ kleren eerder vol vlekken hadden gezeten en gewassen waren met Ariel 3in1 PODS. Elke klant was ervan overtuigd dat de kleren nieuw waren – dat is hét bewijs dat Ariel je was ‘zo schoon als nieuw’ maakt met maar één wasbeurt!

De vezelwetenschappers van Ariel begrijpen hoe belangrijk nieuwe kleren zijn en welk gevoel ze ons geven. ‘Fibre Science’ reinigt, beschermt en versterkt in drie stappen. Zo zorgen de PODS voor een schoon dat veel verder gaat dan vlekverwijdering. Zo kun jij de kracht van het nieuwe omarmen en het goede gevoel veel langer vasthouden.

* Pan European Clean like new from Ariel – november 2016 – steekproef van 1.500 mensen in het VK/FR/SP

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279