Hoe kan je met de kleuren van het seizoen om gaan

Hoe kan je met de kleuren van het seizoen om gaan

Tips voor het creëren van de mooiste outfits door het combineren van kleuren en accessoires!


Gedurfd, innovatief, brutaal – woorden die je niet als eerste te binnen schieten wanneer het aan komt op alledaagse outfits. Laten we dat veranderen! Alhoewel het dit jaar vooral om kleuren als zwart en grijs gaat, ligt de uitdaging bij opvallende excentrieke accessoires. Dit is het domein van zonnebrillen, oorbellen, kettingen, tassen en alles wat de traditionele stukken wat opleukt en aandacht trekt.

Je kan een mooie outfit creëren door kleuren te combineren die uit dezelfde “familie” komen, denk bijvoorbeeld aan pastel bij pastel. Het combineren van tegenovergestelde kleuren zou ook kunnen werken – tegenstellingen trekken elkaar juist aan. Of combineer verschillende tinten van dezelfde kleur (Ja! Rood en roze gaan goed samen). De echte hoofdrolspelers dit seizoen zijn de juweel tinten – Tinten die op edelstenen of halfstenen lijken. Ze zijn ambitieus, zelfverzekerd, gaan soepel samen met tinten zoals smaragd groen en topaas geel, waardoor metalen glans en gouden ondertonen in je outfit naar voren komen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zelfs als je een wat meer traditioneel persoon bent, kan je je garderobe wat nieuw leven inblazen. Zwart is altijd goed: tijdloos en elegant, zeker een blijver. Maar probeer wit voor een keer te vergeten. Pas de toon van de stemming aan door te kiezen voor andere perfecte aanvullingen, zoals excentrieke accessoires. Draag een trenchcoat met een juwelen ondertoon (cranberry, smaragd, honingmosterd) en maak het af met een flitsende ketting.

P.s.: Als je inspiratie op is, kies dan een print uit je kledingkast. Draag kleren met de meest gebruikelijke kleuren en maak het af met accessoires van de minst gebruikelijke kleuren. Dit is de beste manier om kleurencombinaties te maken waar je zelf nog nooit aan hebt gedacht en een goede manier om je outfit opnieuw leven in te blazen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279