4-in-1, oftewel: Het principe van de verenigde kracht

4-in-1, oftewel: Het principe van de verenigde kracht

Tips om door het slagveld aan was en rommel uit de slaapkamer van je tienerzoon heen te komen zonder last van stress te krijgen


Een slagveld. Dit is het enige woord dat de slaapkamer van een tienerjongen kan beschrijven. Kleren liggen overal verspreid, vies en schoon door elkaar. Net gestreken overhemden achteloos op een stapel gegooid.

Het is makkelijk om ontmoedigd te worden. Je hebt tenslotte uren met zorg gespendeerd aan het wassen, drogen en strijken van deze kleren. Het minste wat hij zou kunnen doen is er zorgvuldig mee omgaan, toch?

Er is een kledingstuk in het bijzonder dat alleen aan deze tienerjongens toebehoord: De 4-in-1. Het is een simpel kledingstuk. Tenminste, een kledingstuk dat bestaat uit een vest, T-shirt, shirt en trui die tegelijkertijd zijn uitgetrokken en in de wasmand zijn gegooid als één stuk.

De was doen voor tieners is hard werken. Kleding wordt in de wasmand gegooid die helemaal niet gewassen hoeft te worden, of zelfs niet eens in de wasmachine gewassen kan worden. En er zijn altijd zakken die gevuld zijn met los wisselgeld, tissues en kauwgom.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Ontspan en scheidt alles. Je bent niet in staat om dit deel van de was simpeler te maken, dus concentreer je op wat je kan doen om het makkelijker te maken.

Eén manier is om het juiste wasmiddel te gebruiken. Ariel verwijdert hardnekkige vlekken in een keer, zodat je minder tijd hoeft te spenderen aan het verwijderen van die hardnekkige vlekken. Stop de was in de wasmachine en laat Ariel het werk doen.

Je weet dat zijn kleding toch in de kledingkast wordt gegooid, dus help de frisheid langer bewaren met Lenor. Voeg het simpelweg toe in de wasmiddellade bij het wassen, en laat Lenor het magische werk doen.

Spoedig zal jouw tieners kleding weer fris, schoon en klaar zijn om vervolgens weer vies te worden. Laat Ariel en Lenor het was proces zo makkelijk mogelijk maken. Zodat je erna kan ontspannen tot het slagveld weer is teruggekeerd de volgende week.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015