Vlekke(n)loos ontbijten doe je zo!

Vlekke(n)loos ontbijten doe je zo!

Geniet jij ook zo van een uitgebreid ontbijt en heb jij lekkere ontbijttips? Deel deze dan met ons!


De lekkerste ontbijttips!


  • Verras jouw lief met zelfgebakken croissantjes. Tip: vul deze (voordat je ze in de oven doet) met brie en stukjes tomaat, mmm.
  • Met koekvormpjes kun je ook heel goed fruit uitsteken, denk aan watermeloen, appel, kiwi of maak vrolijke aardbeienbloemen.
  • Wees creatief met beleg. Laat jouw kinderen 'gekke' combinaties proeven en doe zelf ook mee. Wat dacht je van hagelslag, banaan én vlokken of appelstroop op je kaas?
  • Verwen jezelf elke ochtend met een overheerlijke smoothie van vers fruit en yoghurt. Even in de blender, rietje erin en klaar ben je!
Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Ontdek de Vlekexpert app

Ontbijten = vlekken maken. Als je dan toch vlekken maakt, helpen wij je graag een handje. Ariel introduceert de Vlek Expert: dé online hulp bij alle denkbare vlekken. Geen vlek te gek! Tip: Je kunt 'm ook downloaden op je telefoon in de Apple App Store of Google Play, zo heb je deze handige Vlek Expert altijd bij je.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015