Oude spaghettisaus vlekken

Oude spaghettisaus vlekken

Mijn peuter is dol op kliederen met eten met als gevolg dat de berg wasgoed hier steeds sneller groeit en dan vooral met shirtjes met tomatensaus en spaghettisaus vlekken.


Als het lukt spoel ik de vlek direct met lauwwarm water en een beetje groene zeep uit, maar voor oude ingetrokken vlekken werkt dit niet. Daar heb ik wat op gevonden: ik doe het kledingstuk in een emmertje met lauwwarm water met een scheutje ammoniak. Ik zet het emmertje wel buiten, want het ruikt heel erg sterk! Daarna spoel ik het goed uit en was het apart in de wasmachine en hang het buiten op. Vlekken weg en ik blij! Weten jullie misschien een middeltje dat niet zo stinkt?

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

janisje

janisje

gemeld

Ja oxy vanish helpt niet altijd!! Wel SHOUT die spuit je op de rode vlekken , was he tmeteen in de wasmachine en de vlekken zijn weg, en het stinkt niet zo. SHOUT is verkrijgbaar bij ETOS en KRUIDVAT.Succes ermee. Janisje.

  • melden

Zonder bewust reclame te willen maken : met Oxy Vanish krijg ik bijna alle soorten vlekken weg. Ik laat het kledingstuk een paar uur weken in dat spul en de vlekken zijn weg. Ik was het daarna wel nog een keer omdat ik denk dat het een behoorlijk chemisch middel is

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279