Tips voor een mooie lentetuin

Tips voor een mooie lentetuin

Je eigen bloementuin zaaien? Dat is helemaal niet moeilijk. Volg gewoon deze simpele stappen...


Wat is er leuker dan bij het begin van de lente de eerste groene sprietjes uit de aarde te zien komen en ze in razend tempo te zien opbloeien tot de meest prachtige bloemen. En, nog beter, het kost je geen fortuin. Bakken met zaailingen die je meteen kunt planten zijn vaak best prijzig, zeker als je er een heel bloemenperk mee wilt aanleggen. Een zakje met zaadjes is een stuk goedkoper, zelfs als je de tijd en het geduld mee rekent die nodig zijn om een prachtige bloemenweelde te produceren.

Weet je al waar je jouw bloembed wilt planten? In de volle zon of op een plekje waar ook schaduw is? Het kiezen van de juiste plek vergroot je kansen op succes, dus bekijk van te voren goed waar je gaat zaaien. Voor een vrolijk bloemenperk heb je echt geen grote tuin nodig – elk kaal plekje kan met de juiste voorbereidingen en de juiste zaden uitgroeien tot een kleurrijke bloemenweelde. Begin met makkelijke bloemen (zie onze lijst) die in jouw tuin passen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Volg de instructies
Op de achterkant van ieder zakje staat alle informatie die je nodig hebt om succesvol te zaaien, dus lees de instructies zorgvuldig. Sommige soorten kan je het hele jaar door zaaien, anderen alleen in een bepaald seizoen. Het is ook belangrijk om te kijken of je je zaadjes direct kunt zaaien of dat je ze eerst in zaaibakken moet planten. Bekijk ook of ze graag in de volle zon, schaduw of halfschaduw groeien en hoe diep je ze moet planten. Wij maakten voor jou een lijstje van 16 makkelijke bloemen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015