Kleurrijke tuinplank

Kleurrijke tuinplank

Een wandplank in de tuin kan gebruikt worden om plantjes te verpotten of om je potten, gereedschap en gieters op uit te stallen. Gebruik oud hout, restjes verf en een paar plankdragers voor deze plank in Boheemse stijl


Stap 1: Meet de plank en zaag hem af op de juiste lengte. Gebruik een elektrische schaafmachine om eventuele oude verf- of beitslagen te verwijderen en om een scheefgetrokken oppervlak weer vlak te maken.

Stap 2: Verf alle kanten van de plank met twee lagen verf op waterbasis. Laat de verf eerst helemaal drogen voordat je de tweede laag aanbrengt.

Stap 3: Gebruik een boormachine met een 6 mm steenboortje om gaten in de muur te boren. Duw pluggen in de gaatjes en schroef de plankdragers aan de muur. Als je van plan bent behoorlijk wat gewicht op je plank te zetten, gebruik dan wat grotere plankdragers.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: Kies verf op waterbasis of latexverf in een paar felle kleuren. Neem een dessertlepel van elke kleur en giet de verf op de plank in kleine plasjes. Zodra alle plasjes verf op de plank liggen, kiep je de plank 45 graden naar voren zodat de verf de plank af loopt. Zodra de verf de rand van de plank bereikt, kantel je de plank weer rechtop zodat er ook straaltjes verf over de voorkant van de plank lopen.

Stap 5: Druppel nu verf in contrasterende kleuren over de hele plank. Als je dit doet terwijl de eerder aangebrachte verf nog nat is, ontstaan hierin kleine verfkratertjes. Als je goede kwaliteit, onverdunde verf gebruikt, ontstaat een 3D-effect. Laat de plank gedurende 2 tot 3 dagen goed drogen.

Stap 6: Maak de plank vast op de plankendragers door kleine schroeven door elk van de plankendragers rechtstreeks in de onderkant van de plank te schroeven.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015