Je-eigen-All-you-can-eat-vensterbank

Je eigen ‘All you can eat’ vensterbank

Kweek je eigen sla, komkommer en kruiden op je vensterbank. Wij geven je tips, ook voor als je geen groene vingers hebt!


Te weinig ruimte of helemaal geen tuin en tijd om een groentetuintje aan te leggen? Geen probleem! Lees de tips van deze vier thuis-tuinders om te zien hoe ook jij eenvoudigkunt genieten van zelf verbouwde groente en kruiden. Gewoon in je vensterbank.

Verse sla in je vensterbank

Katy: ik vulde een oude metalen bak met babysla, peterselie en Oost-Indische kers van het tuincentrum, uiteraard met genoeg compost en ruimte tussen de plantjes. Nu kan ik mijn eigen verse sla plukken uit mijn vensterbank!

Een eetbare 'hanging basket'

Fizz: elke zomer vul ik een hanging basket die ik bij de achterdeur hang. Die vul ik dit jaar met paars gekleurde sla, radijsjes en kerstomaatjes. De kinderen smullen hiervan en krijgen dus wat gezonde groenten in hun broodtrommels.

Potten fruit

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Emma: ik had 3 terracotta potten met verschillende soorten aardbeien. Omdat deze niet wilden groeien, heb ik ze nu gevuld met verse kruiden.

Instant groenten box

Nick: ik heb een beetje valsgespeeld en een kant-en-klaar pakket gekocht bij het tuincentrum. Je start zo met kleine plantjes in grote potten, maar binnen de kortste tijd heb je je eigen moestuin in de vensterbank. Ik heb nu paprika, kerstomaatjes… en zelfs een komkommer die de vensterbank inmiddels dreigt over te nemen. Onze zoontjes zijn nog nooit zo geïnteresseerd geweest in groente!

Heb jij nog goede tips voor een eigen groente- of kruidentuin?

Vertel ze ons (in een reactie onder dit artikel) of plaats je eigen tip.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Mijn man heeft een mooie bak gemaakt voor het kruiden-tuintje, alles staat in de volle grond en dat gaat heel goed. Vers smaakt nog altijd het lekkerst.

  • melden
bruce12

bruce12

gemeld

Goed te verzorgen van het milieu.

  • melden
boedha19

boedha19

gemeld

ik heb op mijn balkon een grote bloembak met sla en kruiden staan.de potjes kruiden uit de winkel zijn ook zo weg in de vensterbank en in de volle grond doen ze het beter.

  • melden

nicki77ha

gemeld

wanneer je een klein tuintje hebt, kun je altijd zo'n vierkante meter tuin maken, dit is een bak met vaken en nog een bak er bovenop. zelf heb ik een redelijke tuin met een kasje van 2 bij 2 en deze staat vol met kruiden en ontkiemende zaadjes. wanneer je een keer begint wordt het steeds leuker dat tuinieren.

  • melden
bruce12

bruce12

gemeld

Dit is een heel mooi artikel

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015