Verfris je interieur met 100% natuurlijk drijfgas van Ambi Pur

Thuis
1/02/2019

Hoe werkt 100% natuurlijk drijfgas van Ambi Pur?Na een zware dag neerploffen in je luie stoel en … diep ademhalen.
Een stoofpotje serveren, het deksel optillen en … diep ademhalen.
De zon zien opkomen op de helling die je met de fiets hebt beklommen en … diep ademhalen.

Onze adem heeft ons zoveel te vertellen. De lucht die we inademen weerspiegelt onze gevoelens. Onze adem is kostbaar.

Ambi Pur begrijpt dat als geen ander. Als gerenommeerd merk van luchtverfrissers hebben we een missie: bij elk gebruik alleen frisse lucht achterlaten, zodat je veilig kunt ademhalen.

Net als jij waken wij over de ingrediënten waaruit onze producten bestaan. Daarom werken onze textielverfrissers zonder drijfgas en gebruiken onze luchtverfrissers een 100% natuurlijk drijfgas. Maar wat betekent dat precies?

In het hart van Ambi Pur-Luchtverfrissers

Hoe houdt Ambi Pur jouw ruimtes steeds weer lekker fris? In elke Ambi Pur-luchtverfrisser zit vloeistof en een drijfgas.

De vloeistof bestaat voor meer dan 90% uit water en kun je horen als je de luchtverfrisser schudt. De parfums die erin zitten zorgen voor dat aangename gevoel van frisheid, samen met onze unieke geurneutraliserende technologie.

Het drijfgas is het samengeperste gas dat zich verspreidt wanneer je in een vegende beweging door de lucht spuit en de vloeistof verdampt in een zachte nevel. Hiervoor hebben we een 100% natuurlijk gas gekozen.

Stikstof, een natuurlijke keuze

Sommige luchtverfrissers maken gebruik van ontvlambare gassen, zoals butaan of propaan. De onze niet. Wij hebben een betere oplossing gevonden: stikstof. Natuurlijk, niet-ontvlambaar en het vormt al ongeveer 80% van de lucht die we inademen. Bovendien is het makkelijk samen te persen in een luchtverfrisser. Al met al de perfecte kandidaat voor deze klus dus!

Ambi Pur met 100% natuurlijk drijfgas verwijdert geurtjes en laat het elke dag een frisse en lichte geur achter.

Ambi Pur. Breathe happy.