Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Tips om je keuken schoon te maken

Aangeboden door Ambi Pur
tips-om-je-keuken-schoon-te-maken
0
De keuken is waarschijnlijk het hart van het huis, waar iedereen bijzondere momenten deelt. Toch kan je soms het gevoel krijgen dat de keuken schoonhouden je te veel wordt. Met deze tips kan het allemaal wat eenvoudiger.

Opruimen na de maaltijd en kleine morsvlekken

Druppels sap in de ochtend, broodkruimels tijdens de lunch en kleine vlekken bij het avondeten: de keuken van een gelukkig gezin is zelden volkomen schoon. Zowel droge als natte troep moet worden opgeruimd. De Swiffer® Vloerreiniger kan het allebei dankzij de twee soorten doekjes. Het oppervlak en de structuur van het droge doekje nemen 50% meer vuil, stof en haren op dan een gewone bezem. Het vochtige doekje is handig om kleine plekken, voetafdrukken en kleverige vlekken van saus of jam op te vegen. Houd het bij de hand na de maaltijd of om jullie keuken snel schoon te maken als je onverwacht bezoek krijgt.

Grondige schoonmaak van de keuken

Reserveer één dag in de week om de keuken grondig schoon te maken. Neem eerst het aanrecht en de tafel onder handen met een schoonmaakspray om vet en vlekken op te lossen. Poets daarna de vloer met een schuurborstel en vloerreiniger die direct een frisse geur achterlaat in je keuken. Ook de Swiffer® Vloerreiniger met vochtige doekjes biedt een handige alles-in-één oplossing. De kers op de taart is dat je de vloer niet eens hoeft af te spoelen, omdat het middel in het doekje snel opdroogt, zodat het bijna geen strepen of vegen achterlaat.

Frisse lucht

Vind je het ook heerlijk als je keuken lekker fris ruikt? Verwijder kookgeurtjes of andere ongewenste geuren met Ambi Pur® Air Effects.

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies