Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Ontdek de kracht van de Mr. Propre Ultra Power Sprays!

Ontdek de kracht van de Mr. Propre Ultra Power Sprays!

0
Hoe verwijder je hardnekkige vlekken met de Mr. Propre Ultra Power Sprays?

Krachtig reinigen, dat doe je met Mr. Propre. Naast de klassieke sprays is er nu ook het Ultra-reeks dat vet nog beter oplost. Met Mr. Propre verwijder je zelfs de hardnekkigste vlekken in de keuken of in de badkamer; geen plek is meer veilig!

De verjaardag van je zoon was memorabel. Er zijn meer dan genoeg foto's die je aan deze fijne dag herinneren, dus hoog tijd om korte metten te maken met die vlekken in de keuken. Gelukkig los je vet en vuil snel op met de Ultra-sprays van Mr. Propre.

De geconcentreerde reinigingssprays van Mr. Propre Ultra Power verwijderen tot 100% van alle vuil, vet en kalkaanslag (getest op de meest voorkomende oppervlakken en types vuil, met als resultaat: al het vuil weg).

Hoe pak je de meest hardnekkige vlekken aan?

Vetvlekken op roestvrij staal, op je keramische kookplaat of in de gootsteen? Geen paniek: één keer verstuiven met Mr. Propre Ultra Spray, bij hardnekkig vuil 3 minuten laten inwerken, afvegen met een nat doekje … en klaar! Tip voor een extra glanseffect: ga er nog even met een droge vaatdoek overheen.

Hoe krijg je een frisse geur en pak je bacteriën aan?

Een schone keuken is één ding, maar je wilt natuurlijk ook dat het er lekker ruikt. De Mr. Propre Ultra Power Allesreiniger Spray Citroen verspreidt een aangename geur. Zo ben je die 3 uur achter het fornuis meteen vergeten. Ontdek nu ook Mr. Propre Allesreiniger Spray Fresh, het subtiele Fresh-parfum zorgt voor een heerlijke geurervaring in elke ruimte.

En jij, hoe raak jij van de meest hardnekkige vlekken af?

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies