Bye-bye vuil en kalk in de badkamer met Antikal!

Thuis
27/04/2021
Je wast je elke dag, maar is je badkamer wel schoon? Zo poets je je jouw badkamer brandschoon met Antikal!

Klaar om je badkamer aan te pakken? Gebruik je geheime wapen: Antikal 3in1 Badkamer Spray verwijdert kalkaanslag, zeepresten en vuil, voor een grondige hygiëne. De speciale formule creëert een barrière en voorkomt dat waterdruppels zich opnieuw aan oppervlakken hechten. Zo blijft je badkamer langer schoon en glanzend*. Met Antikal maken kalk en vuil geen kans.

Wie badkamer zegt, zegt vuile kleren, shampooresten, haren en vooral ... veel water. Dé droomlocatie voor kalk, vuil en vaak onzichtbare microben die er graag vertoeven. Voor perfecte hygiëne moet je dus op alle fronten aan de slag. Maar wees gerust: er zijn oplossingen.

Douche en bad

  • Je douchekop spuit alle kanten op? Dan zit hij vol kalkaanslag! En een vuile douchekop is de favoriete leefomgeving van mycobacteriën. Reden te meer om hem schoon te maken dus. Het geheim: giet azijn in een plastic zak en knoop de zak om je douchekop. Laat ‘m een nacht weken en spoel de volgende dag goed uit.
  • Witte vlekken op de kraan? Een troebele douchewand? Of tegels die niet meer glanzen? Met Antikal 3in1 Badkamer Spray maak je er korte metten mee! Nog een tip: leg een kleine raamwisser in je douche. Zo verwijder je na je douchebeurt makkelijk waterdruppels van de glazen wand.
  • Een ruwe, vuile badkuip of wasbak? Spoel ‘m na elk gebruik uit. Zo voorkom je dat vuil en andere zeepresten aan de kanten blijven plakken. Dat maakt je wekelijkse poetsbeurt met bijvoorbeeld Antikal 3in1 Badkamer Spray extra makkelijk. Antikal lost kalk op én zorgt voor een schone, glanzende badkuip.
  • Wist je dit? Schimmel zet zich graag vast in voegen. De truc om zo’n schimmelplek los te krijgen? Een goed poetsproduct en een oude tandenborstel. Voorkom vervolgens nieuwe schimmelvorming door je badkamer goed te ventileren.

Zwaar aangekoekte kalkafzettingen?

Spuit Antikal op het schoon te maken oppervlak en laat het product een paar minuten inwerken. Schuur vervolgens met een vochtige spons en spoel grondig met schoon water. Herhaal indien nodig.

*Getest op verticale tegels.

En jij, wat zijn jouw tips voor een hygiënische badkamer?