Zorg goed voor je afwasmachine

Zorg goed voor je afwasmachine

Als je je afwasmachine regelmatig schoonmaakt, gaat je machine langer mee en heb je bovendien altijd het beste resultaat: een perfect schone afwas.


Na elke afwasbeurt
Controleer of de filters niet verstopt zijn. Schroef de grote filter los en spoel hem uit onder stromend water. Als hij verstopt zit, kan de afwasmachine zijn werk namelijk niet goed doen.

Elke week
Maak de deur, de rubbers langs de rand en de reservoirs voor spoel- en wasmiddelen regelmatig schoon met een vochtige doek.

Maandelijks
Om ongewenste geurtjes te vermijden en je machine in topconditie te houden ontwikkelde Dreft speciaal voor de vaatwasser een handig reinigingsmiddel. Dreft Ultra Clean verwijdert kalkaanslag en vetresten waardoor de leidingen, filters en het sproeisysteem van je vaatwasser in optimale conditie blijven. Dit is essentieel voor het behoud en het optimaal functioneren van je machine. Deze reinigingstabletten voor de vaatwasser lossen snel op en kunnen op een heel energiezuinige manier op 40 °C hun werk doen. Het advies is om je machine minstens 1x per maand te reinigen.

Bekijk, nu je machine in topconditie is, ook onze tips voor een vaat die er pico bello uitziet.

Dreft All In One Original
Dreft All In One Original Vaatwastabletten
(16)

Dreft All-in-One vaatwastabletten ontvetten krachtig, zelfs bij korte programma’s.

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Netta

gemeld

Ik heb zo nog nooit heb ze nog nooit gebruik. Van de Lidl of Sun zijn ook heel goed, en mijn vaat is altijd heel schoon.

  • melden
Nog meer ovenschotels!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279