De vaatwasser doet de vaat, maar wie doet de vaatwasser?

Een schone vaatwasser - Schoonmaak tips

Een schone vaatwasser zorgt voor een schone vaat. Als je je vaatwasser niet schoonmaakt, hopen vet- en kalkaanslag zich op, waardoor die minder goed begint te werken. Lekker in het Leven geeft je schoonmaak tips en advies.


Als je je vaatwasmachine regelmatig schoonhoudt, gaat je machine langer mee en heb je bovendien altijd het beste resultaat. Om het je makkelijk te maken ontwikkelde Dreft daarom een reinigingsproduct, speciaal voor je vaatwasser. De vaatwasmachinereiniger dreft ultra clean bevat alle noodzakelijke reinigingselementen voor het verwijderen van kalkaanslag en vetresten in de vaatwasmachine. Zo blijven de leidingen, filters en het sproeisysteem van je vaatwasmachine in optimale conditie, en dat is essentieel voor het behoud en het functioneren van je vaatwasmachine. De vaatwasmachinereiniger tabletten lossen snel op en kunnen op een heel energiezuinige manier op 40°C hun werk doen. Het advies is om je machine regelmatig, tenminste 1x per maand, te reinigen.

Dat ruikt fris!
Is je vaatwasmachine lekker schoon, dan wil je dat hij fris blijft ruiken. Dreft ultra fresh is een actieve verfrisser voor de vaatwasmachine. Het helpt bij de bestrijding van nare geurtjes en laat een schone en frisse citroengeur achter. Deze machineverfrisser is bruikbaar tot zestig wasbeurten.

Dreft All In One Vaatwastabletten
Dreft All In One Vaatwastabletten Sinaasappel
(48)

Dreft All-in-One vaatwastabletten ontvetten krachtig, zelfs bij korte programma’s.

Ontdek nu!

Tips van de expert

  • Verwijder altijd losse etensresten van borden en schalen. Ze kunnen de filter en het waswater vervuilen of je filter verstoppen.
  • Kijk regelmatig de filter na en maak hem schoon, zodat hij niet verstopt raakt.
  • Controleer net voor het opstarten of de sproeiarmen armen van je machine vrij kunnen ronddraaien. Zo bereiken de waterstralen alle delen van je vaat en beschadigen de sproeiarmen je vaat niet.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279